Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Пробао Ричера. Код мене има мало задршке. Тј не могу да чекам да пронађе титл, претражим на опен субтајтлс, па се вратим поново на Титлове Офишл, и онда пронађе.
Или ручно укуцам за претрагу.

Prilozi

• 20220212_162609.jpg
    20220212_162609.jpg
    189.4 KB · Pregleda: 53
Pa ne bas. Nekad je prevod sa opensubtitles aka google translate. Ili sinoc pustio seriju Reacher skroz su omasili rod isto opensubtitles iz a4kSubtitles. Primetio san da titlovicom-oficijelni-kodi-plugin kada nema prevoda prikazuje gresku. Ranije je bilo obavestenje da nema prevoda.
Ne znam... Meni ponudi brdo prevoda za sve sto gledam. Izaberem prevod pored kojeg ima oznaka sync i nema problema.

@ssici
U okviru a4kSubtitles dodatka imaš OpenSubtitles, samo se prijavi sa svojim nalogom.

V
Ne mora box. Upravo idem od komsije kom sam juce na krsinu od Fox televizora instalirao Kodi, Eon tv sa kodom, Netflix kodi edition, Stremio i Infinityexyu aplikaciju. Na Kodi sam mu stavio Venom, Seren, povezao sa RD i radi bez problema. Stremio mu radi bez gasenja. Infinityexyu takodje bez problema dok gleda arene. Jedino mu Netflix pusta samo u 540p jer naravno na Foxu nema sertifikacije. Tv ima 1gb rama i 8gb roma. Ima smece od sistema zvano smart cloud. *** covek je zadovoljan i ne trazi bolje. A i cini mi se da je tv platio nesto manje od 10k na nekoj akciji.
Pa zasto onda mene zeza?

Druže kupi Xiaomi TV Stick 4K ili Amazon Fire TV Stick 4K Max i radiće sve super.
Ili kupi neki bolji androidTV sa minimalno 2GB RAM-a.

Ko još gleda Netflix u SD rezoluciji u 2022 godini. :)

• Like
Reagovanja: gec
KODIVERSE dobar adon za RD.Solodno brz,interesantan graficki.

Pa a4ksub sadrži opensubs.

Znaci ono sto ljudi nude uz tv smart box da ubace Kodi oni imaju dobre pouzdane liste koje ce da rade redovno a ne ovako stalno da se prekida da se moraju drnadati portali kao sto je na green wizard? Nije mi problem da platim nešto jednokratno ako cu moći koristi duzi period, da me izadje jeftinije od provajdera.

Znaci ono sto ljudi nude uz tv smart box da ubace Kodi oni imaju dobre pouzdane liste koje ce da rade redovno a ne ovako stalno da se prekida da se moraju drnadati portali kao sto je na green wizard? Nije mi problem da platim nešto jednokratno ako cu moći koristi duzi period, da me izadje jeftinije od provajdera.
Teško da ćeš naći nešto što ćeš platiti "jednokratno" a da ti radi za mjesec-dva.

Jedan komšija ima nesto sto mu radi vec 5 meseci platio oko 8k uredjaj je neko tesko njesra, a drondoid neka najstarija verzija i kodi neki stariji... Sve radi bar tako on kaze mogu da se gledaju i sk i arene a to je sasvim dovoljno

Svako ima nekog komšiju kome sve radi. Onaj ima krš tv a leti mu kodi na web OS-u sa svim addonovima, ovom rade besplatne liste...kad ću ja biti nečiji komšija...🤔

Tv je naravno android a ne "smart cloud" ili šta si već napisao, to je i bila moja poenta.

Niko nije ni rekao da nije android. Android tv nije a nije ni klasican android kao na boxovima. Osakacen je, dosta stvari fali. A evo kako ga i sam proizvodjac naziva...

Prilozi

• IMG_20220212_231323.jpg
    IMG_20220212_231323.jpg
    408.8 KB · Pregleda: 44
Kad ste vec spomenuli stremio, kako gledati netflix iz stremia? Pravi nalog. Navodno watchub pronalazi show na netflixu i otvara odande, ali meni nudi samo torrente

Ubija me Elementum u mozak danas. Pauzirao seriju na pola. I sad nastavljam gde sam stao, Elementum radi onaj buffering ali to je buffering za početak epizode, kasnije sledi "Please wait" koji traje nešto duže ali uvek on pusti ništa strašno, a sad više ne jednostavno ne otvara.

Onda sam pustio od početka, radi sve ok, međutim kad premotam unapred opet izbacuje, tačno u trenutku kad sam playback treba da krene kad napuni cache na 100% izbacuje iz plejera... 😡

Ista stvar i kad unazad premotam, skuplja cache do 100% i umesto da krene izbaci iz plejera.. Ništa od podešavanja nisam dirao. Meni se kod Elementum-a stalno nešto samo kvari...

Ne apdejtuj kad vidiš da radi kako treba. Mene je najviše nervirala ona verzija kad je pisalo onih 5 sec. Nagurao apdejtom na onu koja je ok i ne čačkam dalje. Za sve ostalo što se tiče apdejta je zakon ne dirati, bar je moje mišljenje tako.

Neko rece da mi je los tv i da zato ne radi stremio, a samo da pitam jos nesto. Kako mi je radio Netflix bez greske, nije gasio, ni izlazio.

Kad ste vec spomenuli stremio, kako gledati netflix iz stremia? Pravi nalog. Navodno watchub pronalazi show na netflixu i otvara odande, ali meni nudi samo torrente
to radi samo preko vpn-a,amerika ili uk ne sjećam se više i onda ti pokrene link preko netflix aplikacije app tako da je to bezveze,netflix ima više nego dobro pretraživanje i nema to skoro pa nikakve svrhe, nije to kao kodi addon pa da gledaš preko njega
Neko rece da mi je los tv i da zato ne radi stremio, a samo da pitam jos nesto. Kako mi je radio Netflix bez greske, nije gasio, ni izlazio.
stremio radi sa torrentima i treba više resursa za rad od netflixa koji ima svoje servere i to malo žešće, potpuno drugačije rade ove dvije aplikacije pa je to usporedba krušaka i jabuka isto kao i uspoređivati kodi addonove koji rade sa torrentima i netflix,hbo itd

Poslednja izmena:
Ubija me Elementum u mozak danas. Pauzirao seriju na pola. I sad nastavljam gde sam stao, Elementum radi onaj buffering ali to je buffering za početak epizode, kasnije sledi "Please wait" koji traje nešto duže ali uvek on pusti ništa strašno, a sad više ne jednostavno ne otvara.

Onda sam pustio od početka, radi sve ok, međutim kad premotam unapred opet izbacuje, tačno u trenutku kad sam playback treba da krene kad napuni cache na 100% izbacuje iz plejera... 😡

Ista stvar i kad unazad premotam, skuplja cache do 100% i umesto da krene izbaci iz plejera.. Ništa od podešavanja nisam dirao. Meni se kod Elementum-a stalno nešto samo kvari...
Ne koristim cesto elementum pogotovu ne u poslednje vreme ali znalo je i meni isto da se dogadja pa ako ti je za utehu ...

Jel izbacuje jos nekom da je izasao novi apdejt za Venom? Izbaci obavestenje kad se upali kodi da je dostupna verzija 6.4.9. u venom repo. Kad udjem u repo stoji samo trenutna verzija 6.4.8.

Мени се сам аутоматски ажурира на нове верзије. Актуелна 6.4.9.

I meni stoji automatsko azuriranje ali i dalje je 6.4.8. Jedino iskace poruka na svakih par minuta za apdejt kojeg nema u repo.
Morao sam manualno kliknuti check for updates, i pojavio se.

Jel vam radi filelist sa elementumom? Upisao user name i pass, al stalno mi izbacuje timeout.

Nazad
Vrh Dno