ssici
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.03.2021
- Poena
- 70
Ne znam... Meni ponudi brdo prevoda za sve sto gledam. Izaberem prevod pored kojeg ima oznaka sync i nema problema.Pa ne bas. Nekad je prevod sa opensubtitles aka google translate. Ili sinoc pustio seriju Reacher skroz su omasili rod isto opensubtitles iz a4kSubtitles. Primetio san da titlovicom-oficijelni-kodi-plugin kada nema prevoda prikazuje gresku. Ranije je bilo obavestenje da nema prevoda.
Pa zasto onda mene zeza?Ne mora box. Upravo idem od komsije kom sam juce na krsinu od Fox televizora instalirao Kodi, Eon tv sa kodom, Netflix kodi edition, Stremio i Infinityexyu aplikaciju. Na Kodi sam mu stavio Venom, Seren, povezao sa RD i radi bez problema. Stremio mu radi bez gasenja. Infinityexyu takodje bez problema dok gleda arene. Jedino mu Netflix pusta samo u 540p jer naravno na Foxu nema sertifikacije. Tv ima 1gb rama i 8gb roma. Ima smece od sistema zvano smart cloud. *** covek je zadovoljan i ne trazi bolje. A i cini mi se da je tv platio nesto manje od 10k na nekoj akciji.
Subtitle addon for KODI with support for multiple subtitle services:
- Addic7ed
- BSPlayer
- OpenSubtitles
- Podnadpisi.NET
- Subscene
sadrži pored opensubtitles i podnapisi.net,subscene i bsplayer titlove ali da, titlovi.com i opensubtitles su uglavnom dovoljniNe vidim nikakve svrhe ovom a4k Subtitles pored živa opensubtitl i titlovi.com.
Teško da ćeš naći nešto što ćeš platiti "jednokratno" a da ti radi za mjesec-dva.Znaci ono sto ljudi nude uz tv smart box da ubace Kodi oni imaju dobre pouzdane liste koje ce da rade redovno a ne ovako stalno da se prekida da se moraju drnadati portali kao sto je na green wizard? Nije mi problem da platim nešto jednokratno ako cu moći koristi duzi period, da me izadje jeftinije od provajdera.
Nije web os...Svako ima nekog komšiju kome sve radi. Onaj ima krš tv a leti mu kodi na web OS-u sa svim addonovima, ovom rade besplatne liste...kad ću ja biti nečiji komšija...🤔
A evo i upravo snimljeno kako kodi radi i koji sistem ima ovaj tv.Svako ima nekog komšiju kome sve radi. Onaj ima krš tv a leti mu kodi na web OS-u sa svim addonovima, ovom rade besplatne liste...kad ću ja biti nečiji komšija...🤔
to radi samo preko vpn-a,amerika ili uk ne sjećam se više i onda ti pokrene link preko netflix aplikacije app tako da je to bezveze,netflix ima više nego dobro pretraživanje i nema to skoro pa nikakve svrhe, nije to kao kodi addon pa da gledaš preko njegaKad ste vec spomenuli stremio, kako gledati netflix iz stremia? Pravi nalog. Navodno watchub pronalazi show na netflixu i otvara odande, ali meni nudi samo torrente
stremio radi sa torrentima i treba više resursa za rad od netflixa koji ima svoje servere i to malo žešće, potpuno drugačije rade ove dvije aplikacije pa je to usporedba krušaka i jabuka isto kao i uspoređivati kodi addonove koji rade sa torrentima i netflix,hbo itdNeko rece da mi je los tv i da zato ne radi stremio, a samo da pitam jos nesto. Kako mi je radio Netflix bez greske, nije gasio, ni izlazio.
Ne koristim cesto elementum pogotovu ne u poslednje vreme ali znalo je i meni isto da se dogadja pa ako ti je za utehu ...Ubija me Elementum u mozak danas. Pauzirao seriju na pola. I sad nastavljam gde sam stao, Elementum radi onaj buffering ali to je buffering za početak epizode, kasnije sledi "Please wait" koji traje nešto duže ali uvek on pusti ništa strašno, a sad više ne jednostavno ne otvara.
Onda sam pustio od početka, radi sve ok, međutim kad premotam unapred opet izbacuje, tačno u trenutku kad sam playback treba da krene kad napuni cache na 100% izbacuje iz plejera... 😡
Ista stvar i kad unazad premotam, skuplja cache do 100% i umesto da krene izbaci iz plejera.. Ništa od podešavanja nisam dirao. Meni se kod Elementum-a stalno nešto samo kvari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari