Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Dobro, kako da instaliram to za filmove?
Meni dobar onaj Green wizard. addon. mozes da gledas filmove i serije direktno sa torenta a mozes i da gledas domace kanale. ja ga koristim za sada sbog SportKlub kanala. i uglavnom radi kad god mi treba. jedino sto prilikom gledanja SK biram drzavu Hrvatsku jer ako izaberem srbiju onda jako prekidaju, i cesto ton ne ide zajedno sa slikom, dok kod Hrvata to nije tako. Ne znam zasto.

Jel vam radi filelist sa elementumom? Upisao user name i pass, al stalno mi izbacuje timeout.
Jel pod pass si upisao svoj pasword od naloga FL ( neispravno ) ili si upisao passkey ( ima 33 karaktera od brojeva i slova ) sto se nalazi u profile od FL ( kad se ulogujes na svoj FL ) sto je ispravno i onda bi trebalo da radi i ranije su pisali da ne radis reset passkey nego samo prepisesScreenshot_20220214-215121.jpgScreenshot_20220214-215213.jpg

Radi filelist.io ali hd-torrents.org ne radi već duže vreme...

I još gomila drugih privatnih torrent trekera zbog:
CloudFlare protection is not letting Burst.

Poslednja izmena:
Zna li možda neko kako najjednostavnije dodati fontove u Kodiju? Trenutno kada se ode na izbor mislim da imaju samo dva fonta.

Zna li možda neko kako najjednostavnije dodati fontove u Kodiju? Trenutno kada se ode na izbor mislim da imaju samo dva fonta.

Vidio sam nesto slicno, mislio sam da ima neka jednostavnija varijanta. Hvala u svakom slučaju.

Namestio kodi na fire tv 4k max, medjutim kao da mi nije sinhronizovan zvuk i slika kad nesto pustim. Treba nešto da se podesi, ili?

Namestio kodi na fire tv 4k max, medjutim kao da mi nije sinhronizovan zvuk i slika kad nesto pustim. Treba nešto da se podesi, ili?
po mom iskustvu zavisi od nekoliko faktora.
Prvi problem sam imao kada je tv bio tako podesen za sve izvore. Neverovatno, ali ok je za stb, a za fire stick je moralo da se stavi na 0 lip sync.
osim toga, cak i kada je tv ok, lokalni sadrzaj pusta savrseno, dok mi je neki stream desync.
U zavisnosti od formata zvuka, mozda treba da ukljucis audio passthrough (settings, system, audio)

Pasdkey dobijes kad povuce prvi download. Skini nesto malo na komp da povuce passkey.

Ali bitno da je Fire TV najbolja kupovina :D :D
Dal je najbolja kupovina ili ne, ne znam. Netflix, eon i slično radi odlicno, fajlovi iz lokala takodje (probao fajlove od 10 do 50giga). Tako da verujem da je ovo do kodi-a. Krajnje nebitno, uvek mogu da skinem fajl u lokal pa da ga pustim.

Pusti film u kodiju i podesi audio settings (kod mene je nekih 0.250 sec - ahead) i potvrdi kao default za sve.
Da na nekom drugom uredjaju imas ovaj problem sa kodijem dobio bi desetak saveta kako da ga resis.
Firestick je ocigledno crna ovca na forumu.🐑😁

Nema savršenog uređaja i to svi znamo. Pitanje za Kodi backup da li povlači sva podešavanja, addone, itd pa mogu posle restore ako se desi nešto ili bekapuje samo podešavanja, shares, bla bla?

Апсолутно сва подешавања.

Da li u netflix adonu postoji mogucnost da se izvuce samo my list za odredjeni profil?
Dok dodjem do videa, vise mi se i ne gleda. Previse je klikova

Da li ima neko Watched ili Rokkr da ne mora da se placa posle 20 minuta gledanja?

Pa najbolje je kad filmove i serije koje ćeš da gledaš exportuješ iz addon u Kodi Library :)
Ja nikako ne mogu da skapiram kako library funkcionise.
Uradim export to library, ali se to ne vidi nigde. Vratio sam tabove tv shows i movies, ali su prazni.
Radim update library i ono cita sve u videos sekciji, ali i dalje nema onoga iz netflixa i pola naslova koji se nalaze u folderima.
Takodje i tv shows ponovo ima obavezne kategorije year, genres...

@TwistedMind
Moraš dodati foldere (1 za filmove, 1 za serije) u koje Netflix addon exportuje te .strm fajlove. Pri dodavanju zadaješ koji je tip sadržaja (serije ili filmovi) i biraš koji metadata scraper da koristi i onda Kodi odradi scan foldera i poskida postere i opise i to se pojavi.

i pola naslova koji se nalaze u folderima.
Ako ti ne detektuje onda ti je taj sadržaj neorganizovan & neuredan pa metadata scraper ne uspeva da skonta o čemu je reč.

Filmovi i serije za početak moraju biti razdvojeni u posebne foldere, a dalje da filmovi budu u "ime (godina)" folderima a epizode serije "ime (godina) / Season 1/"...

p.s. Ne koristim Netflix pa samim tim ni Kodi addon tako da ne znam napamet ni lokaciju gde addon trpa exportovan sadržaj... Vidi tipa folder addon_data pa pod folderom od Netflix addon potraži...

p.p.s. Ali znam da gde da potražim informaciju :D

Poslednja izmena:
Pozdrav, ima li neko mozda preporuku za neki privatni torrent tracker poput rutracker-a koji moze da se koristi na eon boxu za elementum, sto znaci da ne zahteva obavezan upload. Hvala.

Рутракер, рутор, кинозал.

Uh kad se setim kada sam koristio Quasar. Samo privatne trakere sam koristio. Namestis da ti posle gledanja/downloada nastavi da seeduje torent i boli te uvo.
Filelist, Torrentleech, HD-Torrents, UHDBits i TVTorrents.ro od provajdera sam drzao, ali nema sta nije povuklo bez problema. I nikada nisam imao problema na tim trakerima zbog takvog koriscenja jer je Quasar sa privatnim torentima radio kao podmazan.

Elementum mi je vec druga prica. Nije mi radilo kao Quasar, malo malo pa sam imao neke probleme oko seeda i jos nekih stvari i batalio ga polako.
Zar za filelist nije obavezan upload?
Jeste. 72h konstantnog seeda ili 1:1 vracenog torenta.

Dobri su i Rusi. Iz nekog razloga njihovi torenti cesto se skidaju velikim brzinama koji su dovoljni za nesmetano strimovanje. Ne samo novi, vec i stariji po nekoliko godina.

Najgori provajderi su ti ovi najpoznatiji RARBG, Pirate Bay, Kickass itd. Ok su za nove stvari ali ako gledas nesto starije i ako nadjes muke za strimovanje. Jedino ovi YTS/YIFY enkodi... oni uvek imaju po par stotina seedera uvek, al je bas vidljivo losa slika.

Uh kad se setim kada sam koristio Quasar. Samo privatne trakere sam koristio. Namestis da ti posle gledanja/downloada nastavi da seeduje torent i boli te uvo.
Filelist, Torrentleech, HD-Torrents, UHDBits i TVTorrents.ro od provajdera sam drzao, ali nema sta nije povuklo bez problema. I nikada nisam imao problema na tim trakerima zbog takvog koriscenja jer je Quasar sa privatnim torentima radio kao podmazan.
E bas to mi treba. Da namestim i da me boli uvo. Znam da nije vreme torrenta kao nekad. Sve to ide nekako losije nego pre. Reci mi za ove sto si nabrojao, treba li upload i da li treba pozivnica ili samo obicna prijava i da li su zivi uopste ovi trakeri?

Nazad
Vrh Dno