Nejasan mi je ovaj post. Kažeš preko 50 a onda kažeš da imaju problem sa velikim brzinamaPreko 50 Mb/s.
RD ima problema sa velikim brzinama, mnogi se žalili kad su hteli da gledaju 4K. Njihovi serveri štekaju na tim velikim brzinama.
Nejasan mi je ovaj post. Kažeš preko 50 a onda kažeš da imaju problem sa velikim brzinama
Ne mora posebno, addonovi koriste url resolver, gde se doda rd nalog samo jednom...Jel dovoljno jednom autorizirati RD account u Kodiju ili mora za svaki addon pojedinačno?
Koristim jaKoristi li neko addon Seren sa RD?
Imaš li situaciju da nekad u toku gledanja iskoči onaj prozor sa porukom da nema dostupnih datoteka za reprodukciju a pritome film ide uredno i dalje? To mi se samo dešava na SerenKoristim ja
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ne, nije mi to do sada nikad iskocilo..evo danas bas gledao 3 filma, sad trazim jos jedan sve radi odlicnoImaš li situaciju da nekad u toku gledanja iskoči onaj prozor sa porukom da nema dostupnih datoteka za reprodukciju a pritome film ide uredno i dalje? To mi se samo dešava na Seren
Koja ti je brzina interneta? Možeš li gledati velike fajlove preko 35 GB bez prekidanjaNe, nije mi to do sada nikad iskocilo..evo danas bas gledao 3 filma, sad trazim jos jedan sve radi odlicno
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari