Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Balkan green addon mi izbacuje poruku (pre 1h) "greška, pogledajte evidenciju za više informacija".
Gde mu se nalazi ta "evidencija"?

Его мало како ради елементум на мом боксу.
Извињавам се што видео није стабилан - снимано из руке. Узгред, због једног дела видеа од 10- так секунди, FA Premier League тражи од Јутјуба да се видео блокира.
Док не блокирају
https://youtu.be/tc6dpsQXXCU

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

Снимићу поново. Овај пут само елементум.

Poslednja izmena:
Jel dovoljno jednom autorizirati RD account u Kodiju ili mora za svaki addon pojedinačno?

Koristi li neko Seren addon sa RD? Koja je brzina interneta potrebna da se na Seren RD torrent linku odgleda bez trzanja 4K Dolby Atmos od 70 GB?

Preko 50 Mb/s.

RD ima problema sa velikim brzinama, mnogi se žalili kad su hteli da gledaju 4K. Njihovi serveri štekaju na tim velikim brzinama.

Па да би гледао 4К са долби атмос звуком, потребно је да имаш барем 50 mbit/s.
Међутим, код Рил Дебрида се јавља проблем ако је брзина велика.
Ето, то је мислио.

Nejasan mi je ovaj post. Kažeš preko 50 a onda kažeš da imaju problem sa velikim brzinama

Da bi strimovao fajl veličine 4K potrebna je brzina preko 50 Mb/s. Tako bi bilo u teoriji. Ali ti strimuješ preko RD tako što bukvalno skidaš taj fajl preko njih, tačnije njihovih servera. Jel si skidao nekad free preko onih hostera tipa rapidgator ili tako nešto? E kad je free oni ti ograniče brzinu kojom možeš da skidaš od njih fajl. Sećaš se toga? Ovde ti je slična stvar samo što ovog puta RD ništa ne ograničava već jednostavno njihovi serveri nisu pouzdani kako bi ti obezbedili takvu brzinu skidanja od njih :)

Ja ne koristim RD pa ne znam na mom primeru, ali gledam šta piše gomila ljudi koji su se žalili sa 4K filmovima kada su hteli da gledaju preko RD-a.

Poslednja izmena:
Jel dovoljno jednom autorizirati RD account u Kodiju ili mora za svaki addon pojedinačno?
Ne mora posebno, addonovi koriste url resolver, gde se doda rd nalog samo jednom...

Sent from my OnePlus 5t using Tapatalk

Pokusavam na nekom boxu da instaliram Elementum na Kodi 18. Cim ga "instalira" krešuje nonstop i restartuje se (pokusava da ga pokrene) ali bezuspesno. Ne stigne do onog dela gde mi nudi Burst addon.

Takodje i Quasar ne mogu da instaliram.
Jedino mi Exodus Redux funkcionise.

Ima li neko resenje?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Namesti download folder...zato ti kresuje

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Gde se podesava download folder?

Elementum ne moze da se pokrene uopste jer nonstop krešuje.

Који бокс је у питању?

Android T9

Imas post u ovoj temi sve lepo kako se podesava..

Jel radi Elementum uopšte kad treba da se instalira na 18-icu? Ne mislim kad ga je već neko imao instaliranog pa samo updateovao Kodi na 18? To zna da ima razlike među addonovima. Zato nekom neki addon može da radi a nekom ne. Nije isto kad ga već imate instaliranog pa pređete na nov Kodi, i kad treba ponovo da instalirate addon na nov Kodi.

А зар је тешко онда инсталирати коди 17.6, подесити елементум и онда надоградити на 18???

Radi meni Elementum na 18, automatski odradio update sa 17.6 na 18.
Čak mi je 16.1 dobro radio.

Jedan adon me sprečava da se vratim na kodi 16 :mad:
Ova zvanična 18 meni predstavlja misteriju. Nekako sam namjestio da mi radi na jednoj od verzija pre finalne, ubacio Confluens skin koji mi je idealan. Sad se i on poćeo ponašati nenormalno:d javlja da je skin faild a digne ga. U opciji izbora skina nema ništa - ludnica.....
https://i.imgur.com/G0EfTjP.png

Imaš li situaciju da nekad u toku gledanja iskoči onaj prozor sa porukom da nema dostupnih datoteka za reprodukciju a pritome film ide uredno i dalje? To mi se samo dešava na Seren
Ne, nije mi to do sada nikad iskocilo..evo danas bas gledao 3 filma, sad trazim jos jedan sve radi odlicno

150mb...najveci fajl do sada je bio 50gb..nije seckao

Xa! Да сам малопре умро не бих имао појма. Елементум, очигледно, има проблем са бежичним нетом. Наиме, када се покрене филм, повлачи са трекера линкове. Ако је на бежичном нету већином избацује проблем да дође до линкова. Међутим, ако је бокс повезан мрежним каблом, све ради савршено добро.

Nazad
Vrh Dno