Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Pozdrav svima,

BEE vec duze vremena nece da otvori exyu folder sa kanalima, da li je to slucaj kod jos nekog?

Hvala.

Šta je poslednja preporuka za neki besplatni subtitle addon na androidu (fire tv max)?

Stalno mi u zadnjih par nedelja prilikom pokretanja Kodija izlazi obaveštenje da Fen ima update, ali update-a nema. Fen je instaliran preko Dexe repo-a i kad odem tamo da proverim vidim da je već instalirana zadnja verzija.

U samim Fen podesavanjima odes na proveru update i tu ce ponuditi novu verziju ako je ima ( a posto javlja ) mozes da instaliras noviju verz.
Ako dEXE nije stigao da ubaci i u svom repo-u

I ja sam intalirao Fan po prvi put ali ne mogu da pokrenem ni jedan film,kad kliknem na film on mi izbaci da ga fan ne nalazi.Verovatno sam ja negde nešto u pdešavanjima zeznuo jer mi i umbrela isto reaguje, pa ako može pomoć?

Za ta dva ti treba i RealDebrid nalog koji se placa ako hoces sve free moras trazis neke druge addone

Имаш ли Реал Дебрид? Ако имаш они имају проблема тренутно. Прочитао сам да се пола Редита жали на проблеме у последњих недељу дана тако да је могуће да је до РД-а.

Jel si ubacio CocoScrapers da bude glavni u Fen podesavanjima , a u CocoScrapers ( addonu ) podesavanjima pored Torentia oznacis i Bitsearch i zaobici ces ovaj trenutni problem sto ima Torentio

Poslednja izmena:
Torrentio je proradio, ali dodajte knightcrawler, comet, mediafusion kao backup.

U samim Fen podesavanjima odes na proveru update i tu ce ponuditi novu verziju ako je ima ( a posto javlja ) mozes da instaliras noviju verz.
Ako dEXE nije stigao da ubaci i u svom repo-u
Ne apdejtujem fen lajt u repu jer on ima svoj interni apdejt, koji izlazi relativno cesto pa nema svrhe... Skoro je bila neka verzija gde se apdejt zeznuo pa je tu trebalo, ko je ima, da se davngrejduje pa onda uradi apdejt na poslednju...

E mislim da je to kod mene problem jer kao odradi update a ostane stari I dalje pa stalno nudi novi. Nego kako se onda radi downgrade?

Prilozi

• IMG_0078.jpeg
    IMG_0078.jpeg
    187.9 KB · Pregleda: 4
Imaš rollback funkciju (Tools->Update Utilities->Rollback) u podešavanjima vrati se na .84 i onda ćeš moći na poslednju. Mislim da u tom meniju imaš opciju i za direkt na .86 ali nisam siguran.

E mislim da je to kod mene problem jer kao odradi update a ostane stari I dalje pa stalno nudi novi. Nego kako se onda radi downgrade?
Da ta 85 verzija pravi problem, mozes kroz njegov interni, rollback pa na poslednji, a mozes i da povuces iz repa stari, pa iz njega direktno na poslednji, obe varijante rade...

Jel vam u zadnje vrjeme bolje radi Fen ili Umbrella? Kao da je Umbrella malo usporila

Da ta 85 verzija pravi problem, mozes kroz njegov interni, rollback pa na poslednji, a mozes i da povuces iz repa stari, pa iz njega direktno na poslednji, obe varijante rade...
Probacu vec nesto od navedenog. Inace sam na Rpi5 sa Kodi.

Jel vam u zadnje vrjeme bolje radi Fen ili Umbrella? Kao da je Umbrella malo usporila
Jeste umbrella usporila, barem se meni tako čini. I to trenutak kada treba da izbaci linkove za stream. Čini mi se da je do pre nekih dve-tri nedelje bilo brže (sekunde su u pitanju, ali ipak).

Dere I ovako sa sd karticom 🤪
Nego na kojoj si verziji LibreELEC?

Postoji li neki backup pa da mogu preci na novi?

Postoji li neki backup pa da mogu preci na novi?
Imas backup integrisan u libreelec, u podešavanjima, a izmedju ostalog i ne treba ti, samo apdejtuj na novu verziju direktno iz libreelec apdejta, ne dira korisnicka podesavanja i sl...

Hmm sve mi je podeseno na automatsko pa jos nije presao na noviji...

Pokusao al ne nudi opciju na 12 samo na postojecu 11.0.6

Nazad
Vrh Dno