JokDa slotovi bili 5/5, sada šljaka. Još jedno pitanje pomoću ovoga nije moguće gledati video klub?
Koliko vidim otvara i radi, izgleda da je nesto redizajniran sadrzaj, mozda te zeza kes neki ako ima, reinstaliraj...Pozdrav svima,
BEE vec duze vremena nece da otvori exyu folder sa kanalima, da li je to slucaj kod jos nekog?
Hvala.
To je to, hvala!U samim Fen podesavanjima odes na proveru update i tu ce ponuditi novu verziju ako je ima ( a posto javlja ) mozes da instaliras noviju verz.
Ako dEXE nije stigao da ubaci i u svom repo-u
Ne apdejtujem fen lajt u repu jer on ima svoj interni apdejt, koji izlazi relativno cesto pa nema svrhe... Skoro je bila neka verzija gde se apdejt zeznuo pa je tu trebalo, ko je ima, da se davngrejduje pa onda uradi apdejt na poslednju...U samim Fen podesavanjima odes na proveru update i tu ce ponuditi novu verziju ako je ima ( a posto javlja ) mozes da instaliras noviju verz.
Ako dEXE nije stigao da ubaci i u svom repo-u
Da ta 85 verzija pravi problem, mozes kroz njegov interni, rollback pa na poslednji, a mozes i da povuces iz repa stari, pa iz njega direktno na poslednji, obe varijante rade...E mislim da je to kod mene problem jer kao odradi update a ostane stari I dalje pa stalno nudi novi. Nego kako se onda radi downgrade?
Probacu vec nesto od navedenog. Inace sam na Rpi5 sa Kodi.Da ta 85 verzija pravi problem, mozes kroz njegov interni, rollback pa na poslednji, a mozes i da povuces iz repa stari, pa iz njega direktno na poslednji, obe varijante rade...
Jeste umbrella usporila, barem se meni tako čini. I to trenutak kada treba da izbaci linkove za stream. Čini mi se da je do pre nekih dve-tri nedelje bilo brže (sekunde su u pitanju, ali ipak).Jel vam u zadnje vrjeme bolje radi Fen ili Umbrella? Kao da je Umbrella malo usporila
Rpi ❤️, ja sam na 4 + m.2...Probacu vec nesto od navedenog. Inace sam na Rpi5 sa Kodi.
Imas backup integrisan u libreelec, u podešavanjima, a izmedju ostalog i ne treba ti, samo apdejtuj na novu verziju direktno iz libreelec apdejta, ne dira korisnicka podesavanja i sl...Postoji li neki backup pa da mogu preci na novi?
Neće mislim kad se menja na novu verziju, samo podverzije, izaberes manual pa selektujes kroz meni...Hmm sve mi je podeseno na automatsko pa jos nije presao na noviji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari