Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

@Optimus Primal Ok, moja greška u tumačenju komentara. Izvinjenje.
Loše pretpostavke sa moje stane (pošto lično ne koristi taj repository a ni Eon PVR addon, a usput sam više puta pročitao da je Eon PVR addon već dodat u taj repo).

'već dodat a traži dodavanje' + "win" = mislio sam da pitaš da doda baš konkretno PVR addon za Windows Kodi koji sam pretpostavio bez gledanja da nema jer nema ni u izvornoj forum temi build za Windows.

Poslednja izmena:
Pricamo o androidu naravno. Uspeo sam nakon reinstaliranja kodija. Nesto je pobrljavio izgleda.

@dEXE da li je moguce da u svoj repository ubacis eon pvr? Da se moze instalirati iz dexe win.
Ubacio sam, odavno, ali nisam testirao za android, samo za linux, tj. rpi... Mislio sam da radi, za koji sistem ti izbacuje gresku?
Eh sad tek videh ostatak odgovora, znaci ipak radi, onda super ;)
Stavio sam za sve sisteme, sem za win jer ga do sad niko nije kompajlirao za win...

dEXE, instalirao sam kodi 19.3 tvoj repo i baubau klik premium, sve to na win10.

problem je sta god da pustim zakoci vrlo brzo, nekad posle samo par sec, nekada 10-15.

sve sam sto je trazeno takodje instalirao, youtube i dailymotion...

znas li u cemu je problem?

hvala.

Te liste inače rade kao žmigavci na autu radi-ne radi.

dEXE, instalirao sam kodi 19.3 tvoj repo i baubau klik premium, sve to na win10.

problem je sta god da pustim zakoci vrlo brzo, nekad posle samo par sec, nekada 10-15.

sve sam sto je trazeno takodje instalirao, youtube i dailymotion...

znas li u cemu je problem?

hvala.
Prilicno dobro bi to trebalo da radi, nisam skoro primetio da bilo sta steka, meni na rpi tj. linuxu i androidu radi super...
Ima neki tu zajeb sa win-om, mislim da se to desavalo i meni ali sam mislio da je do mog testnog okruzenja jer mi je taj Kodi zagadjen svim i svacim...
Mozda je do "nekompatibilnosti" server / win, jer ima tu par začkoljica...
I btw addon ne koristi te neke šlb liste...
Ako ima jos nekog na win da potvrdi ili opovrgne da radi ok ili ne...

Poslednja izmena:
Jel se nekome dešavalo da ne može da plati karticom real debrid? Konstantno mi iskače payment refused. Skoro sam izvadio novu karticu jer mi je stara istekla, visa je u pitanju da nije do toga možda? Jel postoji neka alternativa za plaćanje ako mi je iz nekog razloga real debrid blokirao karticu.

Sto se tice BauBau Klika, koliko sam utvrdio sve radi na linuxu i androidu, pod win sve gde je folder opcija 1 zakoci ceo Kodi, neki zajeb server <--> win, opcija 2 radi normalno...

Meni je Bau Bau Klik prestao da radi. Piše da custom addon nije podržan. Šta može da predstavlja problem?

Mislim da je do verzije kodija. Najbolje je da je neki 19.x i da se ne radi update. Al dexe će to da potvrdi.
Vidim sad da su na baubau klik premium neki folderi prazni. Jel se to radi neki update il slično?

Meni je Bau Bau Klik prestao da radi. Piše da custom addon nije podržan. Šta može da predstavlja problem?
Nije podrzan custom build, dakle ako se instalira na nekom exyu buildu tipa robinhood, zadar i sl.
Mislim da je do verzije kodija. Najbolje je da je neki 19.x i da se ne radi update. Al dexe će to da potvrdi.
Vidim sad da su na baubau klik premium neki folderi prazni. Jel se to radi neki update il slično?
Koji na primer folderi? Da bih lakse proverio...

Folderi filmovi 2023,2022, crtani filmovi 2 , epizodni crtani 2...

Dexe, šta može da bude da na tvoj repo kad pustim baubau ili bee kanale ide malo kanal onda pukne i vrati se na listu?

Ne znam koje kanale gledas, ali IPTV kanali su cesto nestabilni narocito ako ih koristi veci broj ljudi, vavoo bi trebalo da je stabilan, bee ili iptv iz klika nisam pustao duze...
Naravno sve pod pretpostavkom da nije neki zaglup kod tebe, ali verovatno nije...

Danas sam se odvazio i uplatio Real debrid, ako moze neka preporuka za addon vidim da se dosta govori o Fen/Fen lajt ili eventualno Umbrela

Prilozi

• 1729679899742.png
    1729679899742.png
    744.4 KB · Pregleda: 17
Danas sam se malo igrao sa kodijem na lap topu i nijedan addon mi ne radi instalacije prosle OK ali kad izaberem neki film (elementum, Fen light i sl) dobijem gresku da nema linka inace sve mi to radi na Shieldu i na LG TV(developer mod) kodi je 21.1

Pozdrav ljudi! Koji video addon da koristim da bih gledao BBC Earth, sa srpskim titlovima? Instalirao sam dexe repozitorijum i Baubau klik Premium i Baubau Vavoo, Bee, Daddy live dodatke, ali jedino što pronalazim je neki rumunski BBC Earth, a drugi strim ne radi.

Pozdrav ljudi! Koji video addon da koristim da bih gledao BBC Earth, sa srpskim titlovima? Instalirao sam dexe repozitorijum i Baubau klik Premium i Baubau Vavoo, Bee, Daddy live dodatke, ali jedino što pronalazim je neki rumunski BBC Earth, a drugi strim ne radi.
Baubau vavoo ima u 720p sa srpskim titlovima prvi link...

Nazad
Vrh Dno