@miler Zaboravi na tu ideju, skroz sam smetnuo sa uma da ti RD personalizovani linkovi za HTTP i WebDav folderi prikazuju sav sadržaj izmešano (isto kao i sama "Torrents" sekcija RD sajta) a Kodi library tj metadata agenti zahtevaju da imaš
odvojeno po podfolderima filmove i serije.
Testirah na brzinu da li može da se 2 puta doda listi link kao source a da se izabere svaki put poseban tip sadržaja ali čak ni to tako ne može u Kodi (nije u stanju da ima isti URL 2 puta a različit tip sadržaja; kad se promeni za jedan od dva video source-a promeni tip i na drugom) tako da tu varijantu da se koristi to što sam RD nudi baš i nije praktično za korišćenje
pošto jedini način kako bi import u Kodi Library mogao da radi je da za svaki torrent koji dodaš u RD CLoud moraš da praviš ručno poseban novi Kodi video source, ako gledaš i filmove i serije. Ako gledaš samo jedan tip sadržaja onda je 1 video source dovoljan.
Palo mi onda na pamet da testiram i zurg + dodavanje u Kodi Library (iako ta varijanta zahteva komp / server na kom će da ti zvrda zurg

pa nije baš svakome primamljiva ), pošto zurg em što odradi sortiranje RD Cloud haosa po kategorijama (serije, filmovi, anime, bla bla) em takođe nudi WebDav i HTTP share ali iz nekog razloga ni to nije kompatibilno sa Kodi (= ne otvara podfoldere sa samim filmovi i serijama = nema skeniranja i dodavanja u Kodi Library).
U teoriji postoje razne kombinacije i mogućnosti da se zbudži svašta nešto ali je to objektivno previše komplikovanja za koristi koja bi se za tvoj slučaj svela samo na to da ti uštedi taj momenat biranja koji kvalitet / koji torrent da pusti
Ja lično koristim Plex (od relativno skoro i za gledanje sadržaja sa Real-Debrid Cloud-a [pomoću spomenutog "zurg"-a se RD sadžaj mount-uje na Plex server]) i navikao sam na Plex interfejs tako da nemam ni volje ni strpljenja da testiram i čačkam raznorazne Kodi addon + skin + helper ovaj onaj + custom vidžet i vuci listu odavde odande.
Sve mi na jednom mestu bez obzira da li sadržaj bio na RD Cloud, na mom Plex serveru, drugarovom Plex serveru ili na "Plex share" serveru čiji sam član.