U FEN addonu nema te opcije. Imas jedino u Umbrella addonu dodavanja IMDB naloga ali u samom addonu prikazuje samo imdb wachlist. Uglavnom su danas addoni vise okrenuti ka trakt-u. Imao sam isti problem kao ti, verovatno imas wachlist ili neke druge imdb liste pa zelis to iskoristiti. Ali nema vise addona koji imaju integraciju sa imdb-om. Zadnji addon koji je to imao je bio Gaia addon. Zato sam i ja moju wachlist-u sa imdb-a "prebacio" na trakt, nazalost rucno. A sto se rejtinga tice moja preporuka je neki skin gde ces pored imdb rejtinga imati i rejtinge sa metacritic-a,trakt-a, tmdb-a, rottentomatoes-a. Ja trenutno koristim Artic Horizon. Ima i noviji Artic Horizon 2, Titan Bingie, Cosmic.Zna li mozda neko kako da u Fen addon dodam IMDB nalog, da mi prikazuje rejtinge i liste?
Instalirao ovaj addon ali mi javlja gresku da provajder nije instaliranA4kStreaming radi isključivo sa Imdb listama pa probaj njega...
Pa moraš da ga dodasInstalirao ovaj addon ali mi javlja gresku da provajder nije instaliran
A da napomenem da se problem posle mesec dana opet javio ali da sad reinstalacija nije rešils ništa. Dobijam poruku da Balkan green wizard ne može da obriše pakete - Clear package's error.Samo da kažem da sam problem jednostavno rešio reinstalacijom Balkan green-a, ako neko naleti na moje pitanje da zna odmah i rešenje.![]()
Пребацих се и ја на Artic Horizon, мало да променим са основног скина. Лепо изгледа, једино ми не приказује IMDB оцену. Треба вероватно налог да повежем?U FEN addonu nema te opcije. Imas jedino u Umbrella addonu dodavanja IMDB naloga ali u samom addonu prikazuje samo imdb wachlist. Uglavnom su danas addoni vise okrenuti ka trakt-u. Imao sam isti problem kao ti, verovatno imas wachlist ili neke druge imdb liste pa zelis to iskoristiti. Ali nema vise addona koji imaju integraciju sa imdb-om. Zadnji addon koji je to imao je bio Gaia addon. Zato sam i ja moju wachlist-u sa imdb-a "prebacio" na trakt, nazalost rucno. A sto se rejtinga tice moja preporuka je neki skin gde ces pored imdb rejtinga imati i rejtinge sa metacritic-a,trakt-a, tmdb-a, rottentomatoes-a. Ja trenutno koristim Artic Horizon. Ima i noviji Artic Horizon 2, Titan Bingie, Cosmic.
Ubaci tmdb api u podesavanjima TheMovieDb Helper addona.Obavezno obrisi cashe u TheMoveDb addonu i ponovno pokretanje Kodi-ja. Ja sam prvo koristio Artic Horizon 2 ali jos uvek je da kazemo beta. Svaki dan updejti. Prelepo izgleda ali na mom mi box-u zna da brljavi. Zato koristim stariji Artic Horizon.Пребацих се и ја на Artic Horizon, мало да променим са основног скина. Лепо изгледа, једино ми не приказује IMDB оцену. Треба вероватно налог да повежем?
Sve rejtinge skin povlaci iz TheMoveDb addona, ako vec imas api obrisi cashe u njemu (mislim da bese opcija napredne funkcije i tu ima nekoliko opcija brisanja cashe-a). Ili idi u podesavanje samog skina i proveri da li su svi rejtinzi ukljuceni. Koji je skin u pitanju 1 ili 2? Nisam kuci na poslu sam. Jedino veceras da ti detaljnije posaljem sva podesavanja kako su kod mene.TMDB оцену види, јер имам TheMovieDb Helper. Говорим о IMDB.
Da omdb api key. Nisam kuci pa sam uneo zabunu tj pomesao sa tmdb-omdb. Hvala na ispravci. 😅Nije to. Sale treba ti omdb api key. Ovo je za Arctic h2 ali kapiram da je isto i za keca.
Additional Ratings
Ratings from IMDb, RottenTomatoes, and Metacritic require a personal OMDb API key.
You can get a free key from https://www.omdbapi.com/apikey.aspx
Enter your API key in TMDbHelper settings
Skin Settings > Manage Dependencies > plugin.video.themoviedb.helper > API Keys > OMDb API Key
Пробао и овако, али се ништа није променило. Брисао и кеш од амбреле - исто.Nije to. Sale treba ti omdb api key. Ovo je za Arctic h2 ali kapiram da je isto i za keca.
Additional Ratings
Ratings from IMDb, RottenTomatoes, and Metacritic require a personal OMDb API key.
You can get a free key from https://www.omdbapi.com/apikey.aspx
Enter your API key in TMDbHelper settings
Skin Settings > Manage Dependencies > plugin.video.themoviedb.helper > API Keys > OMDb API Key
Jesi uključio ovu opciju?Пробао и овако, али се ништа није променило. Брисао и кеш од амбреле - исто.
Нема везе, није ми толико битно.
Nece da instalira ah2 na kodi 19.4Sale onda probaj zephyr ili ah2. Ja sam probao sve ove glavne i ostao na ah2. On mi je nekako najbolje legao.
🤣 nemoj se nerviraš. Ne znam kako je na kecu samo sam predložio moguće rešenje za dvojku.Да ти одговорим овде или на вајбер
Е, немо` ме и ти брате мркати! Причамо о Арктику 1 - ако море - море. Ако не - ко га ј. Ја и онако не гледам филмове по IMDB оценама, него ако ми се трејлер/прича свиди. 😁
Ah2 radi i na Nexusu koliko znam doduše nisam probao.Nece da instalira ah2 na kodi 19.4
Da odgovorim sam sebi na pitanje..Da li je neko probao Tanix TX6 uredjaj u kombinaciji sa LibreELEC-om? Moze li da pusta 4K snimke sa Real Debrid-a ili je maksimum 1080p?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari