Хвала велико.Javite jeste uskočili.Pozz
Успео јесам али ми се не појављује у Кодију претрага из ФЛ. Но, то ће се већ средити.
Poslednja izmena:
Хвала велико.Javite jeste uskočili.Pozz
Da bi radilo stavi spoof user agent na transmission.Хвала велико.
Успео јесам али ми се не појављује у Кодију претрага из ФЛ. Но, то ће се већ средити.
Хвала, пробаћу и јављам исход.Da bi radilo stavi spoof user agent na transmission.
Jedan oftopik, nadam se da ne smeta. Koji bih tkrent mogao skinuti da podignem ratio? Ja klikoh da mi poredja po broju licera, ali taj stk odabrah niko ne skida [emoji848]Да би радило, треба да се скине нешто и сидује. Тек тада се добија passkey, без којег није могуће логовање у тракт налогу.
Послато са Nova 5T
Jedini mi on radi kad je hdr upitanju. Ostale ne mogu da nateram nikako
Zdravo ubacio sam sff mašinu sa i3 druge generacije i 8gb rama za kodi i povremeno gledanje filmova na 1080p. Podesio sam kodi prema uputsvima kojih ima ovde, nisam imao baš vremena da detaljno čitam temu, uglavnom imam samo elementum dodatak i za titlove. E sad jel može neko da pošalje pozivnicu za ruske sajtove koji se pominju jer sam primetio da na 1337 nema npr stanger things serije... Šta mi treba za povremeno gledanje, možda još neki dodatak ili streaming sa ruskih sajtova? Hvala
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
То је до Серена, мислим да је главни мод отказао и сад је питање ко га одржава, пробај Фен или Шедоу ... Штета серен одличан мод био ..Koristim Seren+real debrid, nekako mi sve manje nalazi velike filmove, ni jedan 4k film ne nalazi preko 20gb(ranije islo i do 100). Podeseno je size movies na neograniceno.
Hvala uključio sam i ima, ali imam sad neka pitanja. Kad kliknem n određeni film ne izlista mi samo torente za taj fil, već i za druge neke... Kako da bude kao ovde kod tebe? I što se tiče prevoda jee može program sam da skine i pusti prevod?Ne treba ti nikakvi private, sve imaš na javnim
![]()
![]()
Hvala uključio sam i ima, ali imam sad neka pitanja. Kad kliknem n određeni film ne izlista mi samo torente za taj fil, već i za druge neke... Kako da bude kao ovde kod tebe? I što se tiče prevoda jee može program sam da skine i pusti prevod?
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Instaliraj blue thunder tu imaš hiljade kanala i radi bar meni redovnoLjudi jel ima neka novija lista za kanale? Ubacio sam neki Balkan Green. Kanal radi 5 min i izbaci me
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Menjam, ponekad proradi pa opet izbaci. E sada, instalirao sa Bluethunder i na Ubuntu na laptopu. Na istom portalu Android me izbacuje ili nece da pusti kanale a na laptopu Bluethunder na tom portu radi normalno. I to sam vise puta pokusavao, prvo da pustim na TV Boxu a onda na laptopu i uvek bolje radi na Linuxu.Mijenjaj portal, probaj preko vpn nekog...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari