Šta je novo?

KODI buildovi

Nikako da pronađem način da gledam BBC Earth. Probao sam razne dodatke kao Baboo i Baboo Premium, ali čak i tamo gde piše da je BBC Earth u stvari je strim od BBC Nordic ili je BBC Earth, ali sa rumunskim titlom. Ima li neko rešenje?

koji build je u pitanju, za početak?
BBC Earth je inače dostupan u Srbiji preko nekog od provajdera

Ni jedan build. Probao sam Balkan i Zadar build ali stalno su izbacivali greške kod priličnog broja kanala. Tako da sam išao na dexe link i koristio video dodatke za koje sam pretpostavio da imaju EX YU kanale. Znam da je BBC Earth dostupan kod provajdera u Srbiji, ali kod mog nije odn. mora da se doplati.

To mene je nekad na Supernovi bio u full HD.
Sada je SD i to ne vredi gledati.

@milirad onda pitanje nije za ovu temu. za add-on-ove je druga tema. a i ovo zalazi u oblast IPTV listi koje nisu dozvoljene na ovom forumu

nainstaliral sem kodi in balkan robinhood na telefon vivo x100 pro , i sad mi više ne radi klik nlb aplikacija. šta da radim

Znate li gde mogu da skinem neki regionalni build (url) na kome su integrisane nase domace pozorisne predstave sa youtube?

Ranije je bilo tih buildova...

Imas u baubau kliku, mada nisam proveravao i sredjivao tu sekciju skorije...

a i onaj drycloth url ne radi...moze neki sveziji?

Ne znam da li u pravoj temi pitam, ako ne, prastajte :)
Apdejtovao sam sistem na TCL tv pa resetovao sve i ponovo instalirao poslednju verziju KODI 21 omega sa kodi balkan 1.1.4 , inace te verzije su mi bile i pre apdejta Tv-a.
E sad imam problem sa titlovima, uvek mi kada pustim film u npr Balkanteci ili Scrubs ili Elementum itd i trazim titl ponude svi servisi samo engleski prevod, a u opcijama za titlive mi stoji naznaceno bosanski, hrvatski i srpski samo i to mi je pre radilo kako treba.
Zna li neko u cemu moze biti problem ?
Hvala

Pozdrav,kad pokusam na balkanteku da ukljucim domaci film,izbaca mi gresku domfilmpluggin.error.Serije rade normalno.
Kodi Balkan,Robin Hood
Build version 1.1.1
Kodi version 22.x.Omega
Slabo se razumijem,ako treba neki podatak jos,tu sam.
Hvala

Radi li uopste jos taj robinhood,zadnji put kad sam probao nije hteo da povuce instalaciju?

Meni radi,izbaca mi gresku na Balkanteku,na vavo tv neki.kanali rade,neki ne..u principu,koliko para toliko muzike

Zasto se ne moze vise pristupiti sajtu dexe . win / kodi ??? Pise host error itd?

Trenutno ima problem sa hosting-om ali možeš da skineš zip sa njegovog github-a.

Taman sam hteo da pitam koja je alternativa, posto je i onaj Roobinhood kao i ostali u pocetku, besplatno samo kod njih, pa posle samo registracija i na kraju mesecno uplacivanje.
Balkandzo probao veceras i dobar je, bunila me je malo instalacija nakon zip-a, dok sam ukapirao da treba V1, pa ponovo startovati Kodi, pa V2, i onda startuje normalno.

Taman sam hteo da pitam koja je alternativa, posto je i onaj Roobinhood kao i ostali u pocetku, besplatno samo kod njih, pa posle samo registracija i na kraju mesecno uplacivanje.
Balkandzo probao veceras i dobar je, bunila me je malo instalacija nakon zip-a, dok sam ukapirao da treba V1, pa ponovo startovati Kodi, pa V2, i onda startuje normalno.
Ja sam samo V1 i sve radi normalno ?

I ja sam imao ovaj problem na jednom računaru, morao sam 2x da instaliram jer nije proradilo iz prve.

Kod mene neće da se instalira Balkandzo, ustvari kao da oće, kad se pokrene instalacija iz zip fajla, prijavi šta će sve da se instalira, i kao se instalira, pojavi se ona ikonica posle instalacije, ali prijavi i neku grešku. Posle toga , kad idem da instaliram iz repozitorijuma, tu ne postoji Balkandzo. A kad pogledam iz glavnog menija, gde su svi add-oni, postoji ikona Balkandzo, al ne može da se klikne na nju uopšte
balkandzo.jpg
ovde ne može da se klikne

Kod mene neće da se instalira Balkandzo, ustvari kao da oće, kad se pokrene instalacija iz zip fajla, prijavi šta će sve da se instalira, i kao se instalira, pojavi se ona ikonica posle instalacije, ali prijavi i neku grešku. Posle toga , kad idem da instaliram iz repozitorijuma, tu ne postoji Balkandzo. A kad pogledam iz glavnog menija, gde su svi add-oni, postoji ikona Balkandzo, al ne može da se klikne na nju uopšte
Pogledajte prilog 483485
ovde ne može da se klikne
Probaj kao sto sam pisao, prvo verziju 1, pa ponovo pokreni kodi i onda verziju 2

instalacija uspšeno izvršena na android box, i to iz prve, na PC nema šanse, ma šta god radio.

Vrh Dno