Napisano je vec da ne radi na bildovima. Instaliraj na cist kodi.nainstaliral sem kodi in balkan robinhood na telefon vivo x100 pro , i sad mi više ne radi klik nlb aplikacija. šta da radim
Imas u baubau kliku, mada nisam proveravao i sredjivao tu sekciju skorije...
Addon sa našim i stranim sadržajem imaš ga u dexe repobaubau klik? Sta je to?
Addon sa našim i stranim sadržajem imaš ga u dexe repo
Bravooo.Pokusavao sam da skinem sa robinhoodtv i nije hteo.Hvala puno na linku druze.
nije potpun link, tako predstavlje daje prazan izvor. Treba da bude https://balkandzo.github.io/balkandzo/
Ja sam samo V1 i sve radi normalno ?Taman sam hteo da pitam koja je alternativa, posto je i onaj Roobinhood kao i ostali u pocetku, besplatno samo kod njih, pa posle samo registracija i na kraju mesecno uplacivanje.
Balkandzo probao veceras i dobar je, bunila me je malo instalacija nakon zip-a, dok sam ukapirao da treba V1, pa ponovo startovati Kodi, pa V2, i onda startuje normalno.
Ne znam, meni ako ne izaberes oba, nista. Ako jedan samo, nakon ponovog pokretanja Kodija i dalje stoji kao suva platforma kao da nista nije instalirano.Ja sam samo V1 i sve radi normalno ?
Probaj kao sto sam pisao, prvo verziju 1, pa ponovo pokreni kodi i onda verziju 2Kod mene neće da se instalira Balkandzo, ustvari kao da oće, kad se pokrene instalacija iz zip fajla, prijavi šta će sve da se instalira, i kao se instalira, pojavi se ona ikonica posle instalacije, ali prijavi i neku grešku. Posle toga , kad idem da instaliram iz repozitorijuma, tu ne postoji Balkandzo. A kad pogledam iz glavnog menija, gde su svi add-oni, postoji ikona Balkandzo, al ne može da se klikne na nju uopšte
Pogledajte prilog 483485
ovde ne može da se klikne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari