Moj sistem je Ei Nikola Tesla ws 350 + tjuner as 250 + dek mds 450 .Izlazna snaga pojacala je negde oko 2x 50 w,a spojeno je sa racunarom i zvucnom karticom creative sound blaster.Majstora nije nikad video sistem,a ima 22 godine.Tiho nikad nije svirao.
Eh,
E, sad malo istorije ovog sistema, dakle mislim da je kupljen 1987 ili 1988 godine, aktivno koristen negdje do 1995, kad sam otisao na fakultet pa nisam bio doma, tad je stajao u ormaru spakovan u najlon. Za vrijeme bombardovanja posudim pojacalo nekim klincima iz ulice za zurku, ko zna na sta su ga oni spajali, uglavnom vrate mi pojacalo sa izgorenim izlazima.
Ja ga opet spremim u ormar, sve negdje do 2001. god, kad sam odlucio da ga odnesem na servis, tad mi mastor uzme 90 DM. Promjenio je i potenciometre za ton i balance koji su se izlizali, ali nije nasao originalne, pa je spojio dva mono, tako da je umjesto balanca ustvari kontrola desnog zvucnika, a umjesto ovog gornjeg za ton, kontrola samo ljevog. Prosle godine mu probije neki kondenzator, opet odnesem majstoru, uzme mi 45 evra
Oba puta su bile opaske od majstora da se ne isplati popravljati, jer se moze preko oglasa uzeti i bolje za manje ili isto para koliko servis kosta, kazem sta onda da radim sa njim, da ga nosim u kontenjer? Uglavnom, mrzilo me da trazim po oglasima sta da uzmem, nekako su mi kompjuteri prioritet ovih godina, tako odlucih, ma popravljaj
Interesantno je da nemam obicaj da gasim pojacalo i tuner a posto je i komp vezan za njega samo selektujem ulaze, uglanom, sakupilo se vec devet godina da nije ugasen, ali bukvalno nikad, osim kad je struje nestajalo
CD je nabavljen negdje 1990 ili 1991, znam da je bilo nesto neposredno pred rat.
Jel' treba da napomenem da je sve ispravno, sa pristojnim kvalitetom zvuka. Tuner i dek nikad dirati od majstora (CD isto). Jos uvijek imam sacuvane sve knjizice, garanciju... itd. Razmisljao sam i da nabavljam sad novi sistem, ali mi sve zao ovaj opet spremiti u ormar.