Delija je napisao(la):
Skontao ja da je u pitanju neka azdaja, cim ti trazis plasma ekran...
BTW, sta je tu tesko 110Kg??? CD i DVD po 3-4kg, a ostatak TV, receiver i zvucnik 100Kg? :trust:
p.s. Jedino da ona kasica-prasica ima u sebi 2-3l zlata... :d
hehhhee bas si me dobro nasmejao! Svidja ti se svinjica

super je ubacis novcic i ona svira tako de je svi filujemo

. Sad je prazna :S:
Sto se tice kila ....
pa ne znam tacno ali recimo TV cini mi se oko 50-70kg ?? ili tako nesto, znam samo da je ne mogu sam da ga podignem, receiver **** kevu svaki put kad zelim da ga pomerim ukocime u ledjima. Oko 25 kg je tezak. Zvucnik oko 10 valjda, 5kg cd i 3kg dvd i kao sto mozes da vidis morao sam da podmetnem daske ispod cele komode da ne pukne.
Inace sto se ekrana tice izgleda da tu necu nista da menjam jer je sve ****** do neke razumne cene. Ima neka LG plazma za 1500 E ali ako je to istina da se pixeli gase posle nekog vremena onda je to stvarno lose.
Inace nisam neki veliki expert po pitanju 5.1 sistema tako da ako se neko razume odlicno u tu materiju i moze da izvuce iz mog sistema koji atom vise ja sam raspolozen da testiramo isti. :smoke:
Da uskoro mi stize Wharf. SW 150 woofer i to je to (mozda neko ima drugi predlog) ?
Sto se tice dvd-a 565 on je bio 230 evra i u svojoj klasi nije imao premca.
Prezadovoljan sam sto se njega tice. Takodje podrska za SACD i DVD-A mi je vazna i to na ovom sistemu zvuci fenomenalno. Medjutim naravno da bi ga neki Denon A1 pojeo za dorucak, ali mislim da ne opravdava toliku razliku u ceni i u zvuku. Novi model je 575 i on je drasticno jeftiniji,a i po komentarima usera losiji.
Evo ovde neke male razlike izmedju starog i novog modela :
http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-163162.html
Jedino ako neko ima mnogo bolji DVD od mog mogli bi da probamo kako zvuci DVDA ili SACD na njemu :d
Inace bolje da sam kupio all in one ovo me je kostalo boga i oca (nerava i para).