Potpuno se slažem da te dve stvari nisu iste sa stanovišta onoga kome se takva spravica urezala u sećanje.Btw, bez uvrede bilo kome, fantastično je imati kolekciju, ali nikako mi nije isto ako je nešto samo danas nabavljeno kao suvenir ili je zaista kupljeno u svoje vreme i debelo korišćeno tako da je vlasnik deo svoje duše ostavio na toj maloj, magičnoj spravi.
@Nuclear_Spirit
Može li se išta sa tim slinim Commodore 64 napraviti? Tipa pokrenuti neka igrica i slično, mada mi se čini d asam u nekom televizijskom prilogu jednom prilikom video da su ga stavili i u "režiju"
Prekljucer mi stigao scart stereo kabl za amigu, ako ulovim vremena sutra slikam moju a500 na sony trinitron wega 21" tvu, navodno sa takvim kablom rezultati bi trebali da budu veoma blizu starijim monitorima...
Ja imam, verovali ili ne, prastari 386 DX računar na 40 MHz, naravno to je AMD klon 386 procesora ali to je to. Ima i 4 MB RAM memorije i 420 MB hard disk.Doduše već godinama nisam probao da ga uključim, ne znam ni da li još radi.
![]()
Kupljen je 1992. godine kao 286,pa sam ga 1994. nadogradio na 386 i dodao mu 4 MB memorije i onaj disk od 420 MB. Inače, aktivno sam ga koristio prilično dugo, sve dok septembra 2004. nisam kupio Athlon XP 3200+ sa 1 GB RAM memorije i 2x120 GB hard diskovima.
Ovaj sada računar iz potpisa mi je, dakle, treći računar po redu i kupljen je jula 2010.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari