Šta je novo?

KMPlayer

Imam ja jednu koja radi, sad sam namestio, 1 minut gledanja i 10 sec posla. Oces da ti kazem? :d

edit: idi pored na onaj drugi jezicak, ukljuci global hotkeys i dodaj dole sta ti treba i to je to :wave:

Posto smo to zavrsili, jel ima jos neko neki problem? :D

Poslednja izmena:
Cekaj jos malo, nije jos sve gotovo :).

Global hotkeys ima jedan veliki nedostatak a to je da zauzme celokupnu funckiju tastera samo za sebe.

Znaci napr. slusam muziku i hocu da postujem na benchu i odjednom Benchmark postaje Benchmrk itd... :)

Da li ovo moze da se izvede bez upotrebe global hotkeys?

pa hebote ugasi KMP kad kucas na benchmarku, a muziku slusaj iz winampa. Zaboga Sovo! :) Komplikujes! :wave:

pa hebote ugasi KMP kad kucas na benchmarku, a muziku slusaj iz winampa. Zaboga Sovo! :) Komplikujes! :wave:

Kakav crni winamp. :S:

Previse sam navikao da mi KMP bude jedini media player u kompu.

Nije to samo kuckanje na benchu nego bilo koja druga aplikacija koja trazi kuckanje, messenger, office itd. Uglavnom one operacije koje traze slusanje muzike (pa cak i gledanje) dok se rade iste :).

Ocigledno da ovo sto mi treba moze ali mi izvedba ne odgovara.

Pa ja drugih ideja nemam, osim da ili odustanes od "a-z" ili da eventualno nabavis daljinski ili da napravis redovan shortcut key koji ce paliti i gasiti taj "global keys", pa kad udjes u kmp prebacis na on, kad oces da koristis msn/stagod prebacis na off....

Novi dan novo pitanje.

Kako pokretati iz Kmplayer-a Blu-Ray *.m2ts fajlove. Kad ubacim neki od ovih fajlova u kmplayer slika lepo radi ali nemam nikakav zvuk.

e sad *** :D Retko ko ima BR pa da ti moze pomoci. Probaj KM forum najbolje, tech support sekciju ;)

drugo off-topic pitanje je - koji ce ti qrac to $ranje :d

Poslednja izmena:
Aj da postavim i ovde pitanje ..
Kad pustim neki mkv film npr 1080p sa E AC3 DD+ codecom ima slike ali zasto nemam zvuka
Jel treba mozda neki poseban dekoder ili nesto drugo je u pitanju

Udri Ctrl-TAB u kmplayer-u i daj screenshot ovde da vidimo.

Da znas samo kolko sam se mucio da ovo pokrenem a razlog je bio samo jedna "kvacica" mada sam bio siguran da sam to sve iskljucio.
Nego koji je najbolji audio video dekoder ?

Izgleda da kmp ne podrzava blu-ray fajlove :(.

Jel zna neko da li moze nekako da se kontrolise jacina zvuka preko kmplayer-a (za AC3 dekoder) kada se koristi SPDIF mod? Kad pustam mp3 ili flac onda moze bez problema ali kad je neki HD sa AC3 onda mu volume up i down nista ne rade, samo mogu da kontrolisem preko z-5500.

Poslednja izmena:
imam jedno pitanje.Napravim svoju listu i stavim npr. 5 epizoda serije i prevode i pustim da gledam i on mi normalno posle prve pusta drugu ali bez prevoda pa ja moram da ustajem i rucno da ubacim.Da li postoji neko resenje i ako postoji,kako se to radi posto nisam bas strucan?Hvala unapred

ako prevod ima Identičan naziv fajla kao i sam film, a jednina razlika je u extenziji onda plejer sam učitava taj prevod ... mislim da ov mora da radi ... Tj na ovaj način nemoraš čak ni prvi prevod da ubaciš ...

ako prevod ima Identičan naziv fajla kao i sam film, a jednina razlika je u extenziji onda plejer sam učitava taj prevod ... mislim da ov mora da radi ... Tj na ovaj način nemoraš čak ni prvi prevod da ubaciš ...

Da,stavio sam da prevod ima isti naziv kao i fajl i sada radi.Hvala ti,puno

Najbolji player definitivno. Pre njega sam koristio gom sa kojim sam takodje bio prezadovoljan, ali km je jos bolji. Najveca prednost je sto ima integrisane kodeke, tako da nema zezanja oko toga. Inace posto mi je komp slab ne mogu da gledam full hd filmove, tj nisam mogao dok nisam probao km. Pre su seckali nenormalno a sada rade perfektno

Danas sam instalirao poslednju verziju 2.9.4.nesto i stalno mi puca, a i kada ga pokrecem moram vise puta da kliknem na ikonicu!
Iskustva?

Danas sam instalirao poslednju verziju 2.9.4.nesto i stalno mi puca, a i kada ga pokrecem moram vise puta da kliknem na ikonicu!
Iskustva?

Verzija 2.9.4.1434 radi perfektno pod win7 7100 64bit kao i uvek, ne bih znao u cemu bi mogao biti problem.

Preferences
Audio processing
Resample/Output
Format :32 bits

I muzika zvuci duplo bolje... Gnjavio sam se danima sa podesavanjima za zvuk, isprobao milijardu razlicitih varijanti sa svih milijardu opcija koje ovaj player daje, i na kraju je ovo ispalo najbolje. Tj najbolje ako slusate svasta, ako pustate samo neku vrstu muzike, pretpostavljam da moze i bolje.

Iskustva?

Sem tog problema,jel' ti se javlja jos neki?Probaj reinstall.Ako se javlja,onda odradi update sa njihovog sajta/foruma i bice sve O.K :)

Da se nadovezem na pohvale za ovaj plejer,fenomenalan je!Pre njega sam koristio sve i svasta,ali kad sam njega otkrio,momentalno sam sve ostale plejere obrisao sa kompa.Za mene najbolji all - in - one player danasnjice :banana:

Imam problem sa 5.1 zvucnicima.
Kada pustim 720p ili DVD ne radi mi bas, kada pustim mp3 ili obican divx bas radi.
Pokusao sam i sa internim audio kodekom i sa AC3, isto se ponasa.
Ima li neko ideju?

E ovako podaci o videu su attach-u
Masina iz potpisa sa obicnim desktop zvucnicima. Kad pustim ovaj video sve radi dobro
dok se negde od treceg minuta gubi zvuk i to se ponavlja jos tri puta u toku videa.
Interesanta stvar je da se malim pomeranje klizaca napred zvuk vraca i sve do ponovnog
gubljenja na polovini videa.
Ima li neko nekakvu ideju u vezi ovoga.

Prilozi

• New Text Document.txt
    2.1 KB · Pregleda: 71
@BlackNeo: Čovek hoće nešto drugo, da gleda film npr u formatu 16:9 sa titlom ispod slike, na crnom, a ne da koristi opciju "background" :)

@mkrnjic: Evoooooo rešeeenjaaa :) Desni klik na sliku, Pan & Scan -> 4:3 Extending

Inače, koja su vam podešavanja za video? Meni nekako mutna slika dodje u odnosu na MPC.

Evo od danas, nesto se desilo, nemam pojma sta, ali ne mogu da nateram KM P da prikazuje titlove na TV...

Znaci na kompu se vide titlovi i to sa nekom veoma ruznom crnom podlogom, a na TV-u nista...

Probao sam razne overlay opcije za subtitle, razni video renderer, i naravno 4:3 Extended, ali ne pomaze...

Ako se dobro secam kada se izabrala opcija 4:3 Extended onda je i prikaz bio formata 4:3 sa crnim linijama iznad i ispod slike na monitoru, ali sada ostaje widescreen window, bez crnila...

Radi se o filmu Wrestler .mp4 ekstenzija, a titl je .srt

Ima neko ideju?

turbo

Meni normalno učitalo koliko vidim :) A šta ti tačno treba?

Kakva crna slika :) Evo ti mht

Prilozi

• KMPlayer 2_9_3_1214 - Strana 5 - BENCHforum.rar
    311.2 KB · Pregleda: 60
Odlican plejer, ali meni ne radi kako treba. Sta god da pustim desava se nasumicno da slika i ton naglo ubrzaju delic sekunde. Pokusao sam da iskljucim interne dekodere ali se isto desava.
Ima li neko ideju sta moze biti problem?

Nazad
Vrh Dno