Šta je novo?

KMPlayer

to je to. Hvala mnogo. KM je zakon

Da li neko zna može li i kako KM da automatski menja skin u zavisnosti od tipa fajla? Znam da neki skinovi imaju i audio i video mode, ali ja recimo hoću kad pustim audio fajl, da mi otvori winamp skin, a kad pustim video fajl, da mi onda otvori neki drugi koji ja izaberem.

Da li neko koristi KM player na Visti i kako radi?
Meni na XP radi bez problema dok u Visti na istu masinu zabaguje mi zvuk i pocinje da pisti pa mora restart windowsa da bi otklonio pistanje.

Meni KMPlayer na Visti radi bez ikakvih problema, dok je GOM Player počeo da gubi zvuk naprasno.

Da li neko koristi KM player na Visti i kako radi?
Meni na XP radi bez problema dok u Visti na istu masinu zabaguje mi zvuk i pocinje da pisti pa mora restart windowsa da bi otklonio pistanje.

Nisam imao nikakvih problema sa KMPlayer-om u Visti 64-bit.

Koristim raspakovani KMPlayer.zip, nisam instalirao KMPlayer.exe.

Hvala svima, skinuo sam zip verziju odavde i sada radi bez problema, nisam probao da ugasim UAC ali sigurno da je to bio problem jer ni ova zip verzija ne radi kako treba ako je raspakovana u program files.

Poslednja izmena:
Aj i ja da pohvalim ovo... :)
btw, jedino sto mu "fali" je podrska za real media fajlove... :\
Za to mora trazim Alternative... (damn...)
Inace e super... :)

Pa radi KMPlayer bez problema sa RM fajlovima.

Meni ni jedan nije pustio bez real alternative-a... :\

inace, ima i odlican sharpen i unsharp realtime filter, preporucujem blagi unsharp, ali naravno ovo vredi samo na kvalitetnim snimcima i obavezno ga gasite kad gledate 720p< posto ne moze da "izgura" (ja sam se dugo tripovo da KMP ne pusta glatko WMV HD pa sam se na kraju setio da mi je ukljucen sharpen :p)

ja ga koristim vise od godinu dana a pre njega mv2 player...ima opcija da zadovolji i najvece picajzle...kvalitet slike i zvuka je mnogo ispred drugih plejera tako da ove smesne mane poput c,z i sl. gluposti totalno padaju u vodu kad se pogleda sta nudi plejer

O tome sam i ja pricao. Pre Km a sam koristio MV2Player. Obzirom da je davno prestao (MV2Player) "sa proizvodnjom" alternativu sam nasao u KMPlayer u koji na srecu nije alternativa vec pravi izbor! Mislim da bolji player od njega ne moze da se napravi. Veom lak za koriscenje i pouzdan. Sumnjam da cu ikad vise da ga menjam.

Meni fali to što ne prikazuje custom fontove titlova koji su u mkv kontejneru, nego opali njegov default.

Pitaj Swiper a, meni je nekoliko puta pomogao oko KM a

extra je kmplayer... dobra fora je sto moze da otvara delimicno downloadovane fajlove :) jako korisno kod dca :) cisto da znate kakav je snimak

To može i Media Player Classic.

a GOM media player? po meni je on mnogo bolje resenje..

Po tebi bolje? Ajde malo daj neko objašnjenje zašto je po tebi bolje, neka činjenica ... :trust:

Pitanje za Swiper a, menjao sam drajvere, sada ima ATI Catalist 8.5 (igrice mi rade sada super) ali u tom procesu sam rastelovao nesto. Zapravo kada importujem sliku na TV preko racunara (hocu da gledam neki DivX) pozadinu racunara mi pusti, ali film nikako ..... kada preko KM pustim film KM se vidi, ali ne i film ... Sta da radim ?

Swiper help me !!!

Pogledaj pod Video (Advanced)/Video Renderer, verovatno ti je izabran Overlay Mixer, a pretpostavljam da koristiš clone?
Izaberi tu neki drugi renderer i trebalo bi da šljaka (VMR9 Renderless npr.)

Prijatelju hvala, to je to, radi.

Swiper u izvini sto sam te prozvao :)

Imam ozbiljan problem sa titlovima na jednom kompu. Nikako da pravilno prikaze nashu latinicu. Mesha sa nekom cirilicom ne znam iz kog razloga. Probao sam raznorazne savete sa neta i nishta da uspe.
Pomagajte!

Imam ozbiljan problem sa titlovima na jednom kompu. Nikako da pravilno prikaze nashu latinicu. Mesha sa nekom cirilicom ne znam iz kog razloga. Probao sam raznorazne savete sa neta i nishta da uspe.
Pomagajte!

Rešenje može da bude u control panel>regional and language>advanced>u padajućem meniju odaberi Serbian (latin)

Vrh Dno