Kako da namestim da mi lepo radi srpski prevod? Nece lepo da mi prikazuje naša slova tipa: š đ č ć ž ... gde to da namestim u opcijama?
Sta ono bese treba u KMPlayeru da se podesi, da bih mogao titlove da pomeram gore-dole?
Ne mogu da se setim.
E, ljudi, sta je najbolje izabrati za video render, posto Overlay otpada... (gasi mi aero na sedmici svaki put, pa malo kao nervira... :\)
Imam sledeci problem:
sve je ok radilo pod win7 dok nisam promenio graficku. Presao sa nVidie na ATI, sistem nisam preinstalirao, jer driver za 7600gt mi nije ni trebao samo sam obrisao karticu iz devices, restart, ubacio 4670 poterao drivere i sve je ok, osim naravno, KMP (a i VLC) su pokvarili sliku. Sva je kockasta(kao da je losa kompresija) kako u windowed tako i u full screen. I jos jedan problem, nema sile da ga nateram da mi nacrta titlove ispod slike, kako god da stavim podesavanja.
I da, ako poteram sam KMP izbaci prazan ekran i "class not registered", inace kad poteram film, sve ok, osim navedenih problema, naravno...
verzija 2.9.4.1435.
Da li je jos neko imao ovakvih problema???
Da uprostim pitanje. Radi li kome KMPLayer bez problema na 5.1 zvucnom sistemu ?
Da napomenem da mi MPC HC po defaultu radi bez problema, tj. nema problema sa zvukom, dok KMPlayer kako god da ga podesim uvek izazove problem (dal sa AC3 zvukom, dal sa mp3, nebitno, stalno je problem prisutan).
Kako da podesim da mi slika filma bude po sredini, ekrana, tj da titl prelazi preko slike...Kada namestim da Draw to overlay Surface, onda pomeri film gore, i dole imam puno crnog za titl, isto to mi radi i kada namestim na Draw to Image ItselfU čemu je problem. Tek sam instalirao program i nikada nisam imao ovih problema.
Kako da podesim da mi slika filma bude po sredini, ekrana, tj da titl prelazi preko slike...Kada namestim da Draw to overlay Surface, onda pomeri film gore, i dole imam puno crnog za titl, isto to mi radi i kada namestim na Draw to Image ItselfU čemu je problem. Tek sam instalirao program i nikada nisam imao ovih problema.
Postoje li neka podesavanja da prebacim opterecenje na grafiku pri gledanju full hd, da se ne bi procesor opterecivao? Grafika je HD 4670
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari