Na koliko stepeni je drzis? Meni se ne cuje na grejanju, ali zato na hladjenju krcko orascic.Meni se čuje kada ugasim klimu na grijanju posle par minuta plastika kvrcne i to je to
Evo prvi put je nisam gasio 48 sati
Isto imam Mitsubishi LN 35, godina proizvodnje 2023
Ne znači nam puno to 15e mesečno više na struju jer je kod vas druga cena struje. Koliko je recimo više kilovata potrošeno u odnosu na mesece kada ne greješ?
Jesi ti ono iz BL?
Trenutno u BiH ne postoji za 900€ bolja 18ka klima od hitachi airhome 600.
Ima onaj iz Hr radio test ove klime,na unutarnju temp od 10 stepeni i vanjsku od -2 ova klima uopce nije otisla u df
Krcka plastika kad se hladi/zagreva.Meni se čuje kada ugasim klimu na grijanju posle par minuta plastika kvrcne i to je to
Evo prvi put je nisam gasio 48 sati
Isto imam Mitsubishi LN 35, godina proizvodnje 2023

Postoji i Pearl Nordic sa 38 kg vanjskom na 12kiPostoji i Flexis Plus Nordik model sa grejacem SJ
Iskustvo nemam (teško da iko ima ovde), ali što se mišljenja tiče - ja bih ovo uzeo bez razmišljanja za 67.000 RSD da mi treba klima.Zdravo drugari. Kolegi sa foruma su ponudili 12LMCE unutrašnju u kombinaciji sa AOYG12LALL spoljašnjom. Ta spoljašnja je od plafonske/kanalske klime, a vidim i da je englezi prodaju i kao univerzalnu spoljašnju. Ima 44kg bruto, 40kg neto, i isti kompresor ide u 12, 14 i 18 model. Valja li to šta? 40kg, 1.2kg R410A, deluje kao mali sportski tenk. Sve zajedno, novo sa garancijom u domaćoj prodavnici su mu ponudili za 67.000din. Ima li iko iskustva ili bar da iznese mišljenje?
Mislis li da je bolja?Danas se upokojio VOX IVA12, prestao da greje samo duva u prazno, kompresor se ne uključuje, laka joj zemlja ⚰️
Tačno mesec dana nakon isteka 5 godina garancije, toliko o kinezima. Da dodam da je grejala samo 12m2 izolovanih, nikad hladila. Prošle godine menjan motor turbine koji je škripao u garanciji a sad ovo...
Pretpostavka da je kondezator, ako nije onda je kompresor i onda mogu da joj očitam opelo.
U svakom slučaju uzimam Fujitsu ASHG07KPCA da je zameni i sa ovim se moji eksperimenti sa kinezima i bilo čim drugim što nije Fujitsu završava.
Ta kpca ima lg kompresor.Danas se upokojio VOX IVA12, prestao da greje samo duva u prazno, kompresor se ne uključuje, laka joj zemlja ⚰️
Tačno mesec dana nakon isteka 5 godina garancije, toliko o kinezima. Da dodam da je grejala samo 12m2 izolovanih, nikad hladila. Prošle godine menjan motor turbine koji je škripao u garanciji a sad ovo...
Pretpostavka da je kondezator, ako nije onda je kompresor i onda mogu da joj očitam opelo.
U svakom slučaju uzimam Fujitsu ASHG07KPCA da je zameni i sa ovim se moji eksperimenti sa kinezima i bilo čim drugim što nije Fujitsu završava.
Kakav kondenzator na inverter kompresoru😁Danas se upokojio VOX IVA12, prestao da greje samo duva u prazno, kompresor se ne uključuje, laka joj zemlja ⚰️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari