52m2 na spratu kuće, iznad je ploča 30cm na kojoj ima 5cm kamene vune. Zidovi 30cm, nema izolacije, stara drvena stolarija. Svi su mi govorili da je to prejaka klima, ali da ti kažem, od 15.10. do 15.11. račun za struju mi je povećan za 15eura.
To znači da jako dobro modulira i kada su vanjske temperature debelo u plusu, između 10 do 15C. Nije se gasio kompresor, ako je zadaš na 21-22 Ifeel.
Tada pirka vrlo slabo topao zrak. Ako je zadaš preko 24C hoće pregrijati i onda se skroz ugasi. Vidit ćemo kako će se ponašati na debelim minusima.
Imao sam problem sa brujanjem, međutim to je bio problem sa instalacijom, koji je riješen, vidi moj prethodni post. Sada je necujem ni kada ide u defrost, a vrlo rijetko, možda 1 do 2 puta u 24h.
Sada kada je malo zahladilo, vidi se moć i snaga. Da imam top izolaciju možda bi bila prejaka, ali bi se baš zeznuo da sam uzeo slabiju, ovih par dana kako je zahladilo, vidi se moć i snaga, ovaj Hisense Expert Smart muči se i sa 14m2, stalno ide u defrost, a ovaj Haier samo ga tjera na svih 52m2, snage ko u priči 😁