Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Gledao pre neki dan kod mene

Mitsubishi MSZ/MUZ-AY50VGKP/VG sa spoljašnjim temperaturom od nekih 31°c prosečna potrošnja na ukupno vreme rada je nekih 350w. Stime da hladnim 120 m² . Jer mi dve heavu nisu još montirane. A da. Držim fan na automatik I na 23°c​

Da li po Vašem mišljenju treba koristiti
ECONO COLL kod mice?

Prilozi

• 1755893527530..jpg
    1755893527530..jpg
    194.9 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:

Ima li neko ovaj usmerivac da pusti ustiske..? On se samo kaci inace.

Imao sam onaj iz Mere ali se odlepio posle 2-3 meseca nije izdrzao sezonu. Uzeo sam bio neke obostrane trake kod kineza za 250 dinara nisu izdrzale 5 dana.

Ovaj iz mere ima 2 srafa i rupe naravno ali necu da busim klimu i srafim jer mi se ne svidja inace posto je bese 16 ili 19 cm.

Dok je ovaj 27 cm sto ja mislim da bi bilo kako valja.
Ja imam ovakva 2 i super su.
Nema šrafova, nema lepljenja. Namontiraš, okačiš podesiš i to je to. Sad je 900 dinara, nov. https://vozdovacshop.rs/usmerivacvazduha-za-klimu.html

@drgrdjr Mislim da to nije isti no dobro. Ovaj je siri (27 cm) nego da li se to klati to me samo zanima?

Ako to bude bio problem moze da se pricvrsti sa obostarnom lepljivom trakom (y)

Imaš i ovo ali je 1500 din. A skoro je isto. Nepotrebno je skuplje. A lažu da može da se podešava po visini. Naručili moji tast i tašta. Ne može. Jedino su lopatice malo više perforirane tj. Imaju više rupica. Ostalo je isto.

ima na temu za duplo jeftinije. realno je đubre ali je spas kada su klime na lošim mestima podešene kad nas smara kada osećamo cirkulaciju vazduha.

Nakon par meseci komotno mogu zaključiti da je kod nas ubedljivo više postavljenih klima sa nekakvim propustom u odnosu na ispravno odrađene. Jedino još imam dilemu u kom procentu je slučajno ispravno postavljenih klima.
Ubeđen sam da to ide nadavat pa kako se kome zalomi.

Meni je stan novogradnja
Već su bile postavljene ciljevi i instalacija za klimu
Jedino se brinem što ciljevi nisu varene ( da ne dodje do curenja plina)
Nego je majstor laički rečeno pravio navoj
Vakumirao je jedno 20 do 25 minuta i pratio kasnje 20 minuta da li negde curi.

Vrh Dno