Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Na AliExpress za manje od 5 evra “Tuya WiFi IR Remote Control Smart Remote Universal Infrared Controller For Air Conditioner “ i svaka postaje wifi.
Pa i nije bas tako. Uzeo sam preko KupujemProdajem ne bas jeftin i to cas radi cas ne radi. Imam Samsung ugradjen 2012. a uredjaj stoji bukvalno ispod klime i jako tesko se povezuje, da ne kazem da mozes samo da palis i gasis, nikakvih podesavanja nema. Nekome klima sluzi da je upali i malo rashladi kao meni sada i to je ok i nije mi to ni bitno toliko. Ali ako je primarno sredstvo za grejanje kao sto planiram da bude, osloniti se samo na daljinski je suludo, bar u mom slucaju.

Ja imam Wise IR wifi kontroler i radio je savrseno.

Pozdrav, treba mi savet. U stanu (50m²) imam jednu inverter klimu (12) koja je u dnevnoj sobi. U spavaćoj želim da stavim još jedno grejno telo - inverter ili panelni radijator. Spavaća je 12m² ali bi bila otvorena vrata da ide toplota i u hodnik malo. Da li je bolja inverter klima ili panelni radijator od npr 1500w?

Pa i nije bas tako. Uzeo sam preko KupujemProdajem ne bas jeftin i to cas radi cas ne radi. Imam Samsung ugradjen 2012. a uredjaj stoji bukvalno ispod klime i jako tesko se povezuje, da ne kazem da mozes samo da palis i gasis, nikakvih podesavanja nema. Nekome klima sluzi da je upali i malo rashladi kao meni sada i to je ok i nije mi to ni bitno toliko. Ali ako je primarno sredstvo za grejanje kao sto planiram da bude, osloniti se samo na daljinski je suludo, bar u mom slucaju.
Pre mesec dana sam kupio i ovaj radi zadovoljavajuće. Od opcija može da menja modove, podešava temperaturu i brzinu izduva.
Iskopirao je komande sem za upaliti i gašenje pa sam to morao sam da podesim.

Prilozi

• IMG_1862.png
    IMG_1862.png
    164.7 KB · Pregleda: 15
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno