To nije tcl, nego frozzini, koji jeste napravio tcl, ali tu se ne zna ko pije, a ko placa. Kacio je covek ovde Venting by tcl prosle godine, koja je bila prefinjena kao tenk, a rekao bi covek ista klima kao taj frozzini.
U stvari je najsmesnije sto od svih tih mitova oko tcl, jako je malo pravih potvrda na forumu. Na primer, ove trenutne IFS i IF kojima su po 20kg spoljne jedinice, niko nije kacio slike modulacije.
Prosle godine je jedan clan kacio za najjeftiniji IF, ali je spoljna jedinica tada imala oko 22kg, a ne 20kg kao trenutne.
Imamo nekoliko potvrda za Frozzini, i imamo nepovoljnu potvrdu za IS, ovogodisnju, koja nije bas prefinjena, i mislim da se gasi na oko 400W.
Za IFS nisam nasao potvrdu, a evo, stoji mi ovogodisnja 20kg u hodniku, samo sto nece biti skoro montirana.
Ako niko ne okaci u medjuvremenu, okacicu ja kada bude montirana, ali eto, cisto da se zna da bez obzira na beskonacna ponavljanja o "tcl", svejedno se kupuje macka u dzaku, bar kada o modulaciji pricamo (IS jedino nije macka u dzaku, ali nije bas ni prefinjena po okacenim ovogodisnjim slikama)
Inace, ako je neko povileneo od oznaka, popularne su: IF, IFS, IS
Ali najvise price je o frozzini by tcl, koji ima cetvrtu oznaku.