Meni su pomogle u toj meri da sam bio u cudu nakon postavljanja istih. Vec sam imao u glavi da se ta klima zameni, ali reko aj da pokusam. Inace nije imala nikakve podloske.
U lokalu koji je u sklopu kuce je neka on-off 18-ica, to kad se ukljuci ( i to na hladjenju ) unutra nemas gde da se sklonis, bukvalno cela kuca bruji.
Toliko mi je to bilo nepodnosljivo da sam odmah ujutru ( ukljucili su klimu nesto poslepodne ) izguglao koje su najbolje gumice itd, porucio, i zvao servis da ljudi to nameste.
Te noci sam morao da uzmem da pijem, iako nisam bio planirao, jel od spavanja, a i sedenja nije bilo govora.
Ta klima je oduvek tu, ali je lokal neko vreme bio prazan, pa kasnije neki nisu ni ukljucivali klimu, i onda ovo iznenadjenje. To je verovatno ovo sto kazes, da sa godinama se to razdrnda, sta li, i nastanu problemi.
Za servis u tvom slucaju vec zavisi mozes li naci ljude voljne da to urade. Ja sam imao srece da se to odmah resi, a za gumice, bitno da budu takve da sraf-metal ne prolazi kroz njih, ja nasao na KP, bio je 10 eura set od 4 gumice.
Kad je to postavljeno, kad sam se probudio, mislio sam da su dole iskljucili klimu, pa kad sam detaljnije ispitao, klima radi, i bas sam se morao potruditi da cujem neke vibracije ( ako prislonim uho na zid, pa blaaago cujem da nesto kao melje ) ali ovako normalno, nema nicega, neverovatno, ali je tako, bar u mom slucaju.
Raspisao sam se jel se setih kakav je to pakao, mozda kod tebe nije toliko strasno, ili bolje podnosis, ali eto, pomoci ce ti u svakom slucaju ako dogovoris s komsijama da postave, pa na kraju i ti sve organizuj i pokrij troskove.
Ovo kod mene, da nije moj lokal, i 1000e po gumici bi dao da se to resi, ili da se odmah iselim, eto koliko grozno je to bilo.