Ali obavezno neki OLED model, on najnize modulira!Probaj i sa daljincem od TV-a.Mozda spusti i na 150-200😉😂
Ukljuci toster kad radi klima,tad ti brojilo vraca unazad.Imam Hisense hi Comfort kad namestim na 28c ona u sobi odrzava na 25c modulira od 300-600w. Medjutim danas sam uzeo Hisense X slucajno sa njenog daljinskog posaljem ovoj klimi. Sada klima odrzava tacno koliko joj zadam I modulira od 250-300w.😂🙏
Pro ili AiryПоново ја
Избор за климу је пао на три "слова":
1) Амбер Про 12к
2) Амбер Ултра 12к
3) Premium Airy 12k
Укпан простор је цца 35-40м2.
Дневна соба у којој ће се клима налазити је 16м2, нова ПВЦ столарија, одлична изолација. Шта би била ваша препорука и због чега?
Бојим се да је Амбер Ултра иако најбоља на нижим температурама прејака за овакав простор. Клима ће бити једино грејно тело.
35 kvadrata? To je smesno. Moze i Clivia to da resava, a izolacija odlicna kazes.Поново ја
1) Амбер Про 12к
2) Амбер Ултра 12к
3) Premium Airy 12k
Дневна соба у којој ће се клима налазити је 16м2, нова ПВЦ столарија, одлична изолација. Шта би била ваша препорука и због чега?
Бојим се да је Амбер Ултра иако најбоља на нижим температурама прејака за овакав простор. Клима ће бити једино грејно тело.
Поново ја
1) Амбер Про 12к
2) Амбер Ултра 12к
3) Premium Airy 12k
да, стиропор 10цм, цигла 35цм, вуна 5 цм.35 kvadrata? To je smesno. Moze i Clivia to da resava, a izolacija odlicna kazes.
Mission i Extreme trose mnogo vise struje ako ventilator nije na 100%, verovatno je problem i kod tvoje + ne znam kakva ti je izolacija, ali sam gotovo siguran da je ovo prvo problem.Kad se stavi na 23c i 60% brzina duvanja, ode potrosnja i preko kilovat 🤣
Da bih smanjio potrosnju na 400-500w stavim na 20c i brzinu duvanja na 5-10%
Jesi li ti probo duze da drzis tih 23c i jaci ventilator? Logicno je da povuce u pocetku, jaci ventilator znaci i bolje mjesanje vazduha pa pokupi hladan vazduh iz prostorije. Ti kad spustis temp i skroz mali ventilator on zagrijava samo blizinu klime. Nisam pratio kvadraturu i izolaciju...Kad se stavi na 23c i 60% brzina duvanja, ode potrosnja i preko kilovat 🤣
Ako imas aplikaciju, prati, kada podignes brzinu duvanja, veca kolicina vazduha se izmijesa, pa senzor temperature na klimi ocitava manju temperaturu nego sto je i samim tim povecava se i potrosnja, ako je ostavis da radi jedno vrijeme trosice ti i ispod toga. Kad ventilator smanjen, ona je nabila temperaturu oko sebe pa potrosnju smanjuje.Kad se stavi na 23c i 60% brzina duvanja, ode potrosnja i preko kilovat 🤣
Koliko ti je stepeni u sobi?Meni vox radi na 20 al je u sobi 23 kapiras,da ti to nije u stvari 26Kad se stavi na 23c i 60% brzina duvanja, ode potrosnja i preko kilovat 🤣
Moja Amber pro12 ne ide ispod 500w vec pali- gasi, na setovanih 22c.да, стиропор 10цм, цигла 35цм, вуна 5 цм.
Наручена Амбер Про, Боже помози, јављам се са модулацијом и кроз пар месеци са потрошњом
Jesam. 23c i jacina duvanja na 80% - potrosnja 800w, pa digne i preko 1.1kw. Čim povecam brzinu duvanja, podigne potrosnju naglo. Midea brezeless 12Jesi li ti probo duze da drzis tih 23c i jaci ventilator? Logicno je da povuce u pocetku, jaci ventilator znaci i bolje mjesanje vazduha pa pokupi hladan vazduh iz prostorije. Ti kad spustis temp i skroz mali ventilator on zagrijava samo blizinu klime. Nisam pratio kvadraturu i izolaciju...
Vidim da je Jozza preporucio Vox IHD12, cena jeste jedno 150e manja od Mitsubishi MSZ-HR25VF, jedino sto pretpostavljam da je Mitsubishi dugorocniji.Nema greske sa Mitsubishijem. Za te zahteve tipa samo hladjenje, moze da obavi i najjeftinija vox inverter.
Tako je. S tim sto je vox 12k a ta Mitsubishi 9k.Vidim da je Jozza preporucio Vox IHD12, cena jeste jedno 150e manja od Mitsubishi MSZ-HR25VF, jedino sto pretpostavljam da je Mitsubishi dugorocniji.
Ma.. FTXF Turska, FTXC Malezija, ovi modeli iznad mislim da su Ceska.. Ima (male) razlike naravno kad prvo uredjaj nije iste klase kao ovi ulazni modeli, doduse na to i ne utice zemlja porekla😁Tek sad vidim da se Mitsubishi MSZ-HR25VF sklapa u Turskoj...
Neko rece za Daikin da ima kao neka razlika u Daikin iz Ceske i Daikin iz Turske
Kako je to kod Mice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari