Nebi da podcjenjujem bilo koju marku ali ako je primarno grijanje na klimu i ako su podrucija stanovanja u zimi hladnija, onda nema sparanja na klimi. Pogotovo jos ko ima djecu.Ja stvarno nemam nameru da ti objašnjavam razliku između ta dva modela ali razlika je ogromna. Ogrejaće se sigurno bolje, a naročito na nekom jačem minusu.Da li je nešto bacanje para stvar je percepcije i mogućnosti. Čovek lepo napisao do 1700 evra, pa neka bira šta hoće.
Da mi vatru loze 🤣🤣Onda kupis dva kineza i nema problema, provereno.. 😂
Zdravo svima, potrebna mi je pomoc oko odabira neke klime/invertera do 50 000 dinara. U principu koristila bi se za hladjenje preko celog leta jer je pakleno u stanu i ponekad u prelaznom periodu za grejanje. Do sada sam imao on off Housel klimu 12icu, radila je 15 godina i crkla je. Razmisljam se izmedju nekih:Kolika je površina za hlađenje u pitanju.Ima li izolacije?
Vi ste u nedodjiji ! Vrnite se ovde, 35 stepeni, milina. Inace to i sam nekad rekoh, prospe covek za tel soma, i preko,. Aj za tv, to je ok po meni, ali i ovo je subjektivno.Људи дају велике паре на телефоне, телевизоре и сл. више класе, па што не би и на климу која треба да им дува за врат целу зиму и лето.
Иначе и код мене регуларно ради грејање...
Neces moci citav stan, na to zaboravi. Samo hladjenje nije zahtjevno za klime kao sto je grijanje tako da bilo koja klima moze odraditi posao (znaci neke jeftinije) ali morao bi ici sa 2 komada ako zelis sve hladiti. Jednu tu gdje si nacrtao a drugi npr dole lijevo da tuce i u prostoriji iznad kroz vrataZdravo svima, treba mi pomoc posto prvi put uzimam klimu i uzimam je pre svega zbog hladjenja.
E sad moje znanje o klimama je ravno nuli, i dok sam birao klime na Gigatronovom sajtu zapala mi je za oko Gree Pular Eco 12k jer je na osnovu specifikacija delovala dobro, ali nakon citanja ovog foruma video sam da su misljenja bas negativna. E sad budzet mi je do 60,000 za klimu, i pre nego sto Vas pitam za predloge prvo bih naglasao da uzimam jednu za ceo stan koji ima oko 45 kvadrata.
Stan izgleda otprilike ovako i postavio bih je na ovo mesto crvene boje
Pogledajte prilog 446051
Da li je uopste moguce ohladiti ceo stan jednom klimom odatle? I ako jeste, molim vas za predloge.
Ako nije, da li mozda bolje uzeti neke dve najjeftinije za dnevnu i spavacu sobu?
Hvala puno na odgovoru.Neces moci citav stan, na to zaboravi. Samo hladjenje nije zahtjevno za klime kao sto je grijanje tako da bilo koja klima moze odraditi posao (znaci neke jeftinije) ali morao bi ici sa 2 komada ako zelis sve hladiti. Jednu tu gdje si nacrtao a drugi npr dole lijevo da tuce i u prostoriji iznad kroz vrata
Sve te klime su iz mideine fabrike, mislim da beko daje 5 godina bezuslovne garancijeZdravo svima, potrebna mi je pomoc oko odabira neke klime/invertera do 50 000 dinara. U principu koristila bi se za hladjenje preko celog leta jer je pakleno u stanu i ponekad u prelaznom periodu za grejanje. Do sada sam imao on off Housel klimu 12icu, radila je 15 godina i crkla je. Razmisljam se izmedju nekih:
- Hyundai Aurora 3.5kw 12
- Vivax Aeri
- Midea MSAFBU - 12HRNDX
- Beko BEHPG 120/ BEHPG 121
Molim vas dajte neki savet olupasmo glavu vise sta uzeti
Ako ce ti koristiti iskljucivo za hladjenje, posluzice bilo koji invetrer jer hladjenje nije toliko zahtjevno za klimu kao grijanje.Hvala puno na odgovoru.
Ici cu onda na dve klime, jel postoje neke opste poznate slabije/jeftinije klime koje su se solidno pokazale?
Znam da Tesline nisu na dobrom glasu, ali koliko vidim najpovolnije su na GT sajtu.
Npr ova https://gigatron.rs/inverter-klime/tesla-ta36qqat1232iat-inverter-klima-uredjaj-582242
Sve moguceDa li mi se cini ili ne, da je ove godine ponuda klima po ovim popularnim maloprodajnim lancima nikad gora? I cini mi se mozda da si i klime manje prodaju zbog ogromnog poskupljenja ugradnje?
Biće izgleda nova klimaTo nije dobro, pravi disbalans i moze praviti vremenom vece probleme, pojusaj nabaviti novu turbinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari