Evo izvoli, odgovor na sva tvoja pitanja:![]()
![]()
Klima uredjaji - diskusija, pitanja - procitati prvi post!
Za 90.000 imas ASYG12KGTA, mislim da bi ti vredelo te doplate. Ona bi trebalo da je naslednik LUCA-e, inace malo stedljivija od nje, ali izgleda i nesto slabija i sto je najbitnije nema "cuveni" plasticni zupcanik. Hvale je na Bugarskom forumu, a i ja sam se lomio dal da je uzmem kad sam pre...forum.benchmark.rs
75.000 klima i 12.000 ugradnja.Koliko ga izasla?
SpoljasnjaIma li ta novija Muse neku oznaku da ljudi znaju sta da uzimaju?
Nacrtao sam rukom otprilike, nadam se da ćete se snaći. Obe spoljne jedinice bi bile natkrivene, s tim što bi ova u pomocnoj prostoriji bila ogradjena zidovima sa 3 strane i improvizovanom pregradom sa četvrte strane (to mu dođe kao neka supa). Izolacije praktično i nema, osim ako ne računamo tavan kao vrstu izolacije. Dosad je grejano na kaljevu peć i gusanu, na drva naravno, lepo se ugreje, ali se brzo i ohladi, te pogotovo noću je problem i kad se ne boravi teško se zagreje. Znači noćno grejanje klimom i brzo zagrevanje dok se ne ugreje na drva. A posle bih eventualno poradio na izolaciji. Teško da može da se završi jednom klimom, najviše zbog takvog rasporeda, a i zbog izolacije. Hvala na svakom savetu.Fujitsu,veci protok vazduha,veci max kw,fuji radi do -15 mica do -10 ,ima prednosti fujitsu,konkretno ova dva modela,imas skicu prostora mozda da pogledamo pa da vidimo vise opcija,ne mora dve 12 ako ne treba.
Da, pogledaj video:Jel se zna mozda epilog price kolege koji je stavio spoljasnju jedinicu u podrum?![]()
Uh uh...koliki ti je max budzet ? Jel piše negde koliko su m2 prostorije ?Nacrtao sam rukom otprilike, nadam se da ćete se snaći. Obe spoljne jedinice bi bile natkrivene, s tim što bi ova u pomocnoj prostoriji bila ogradjena zidovima sa 3 strane i improvizovanom pregradom sa četvrte strane (to mu dođe kao neka supa). Izolacije praktično i nema, osim ako ne računamo tavan kao vrstu izolacije. Dosad je grejano na kaljevu peć i gusanu, na drva naravno, lepo se ugreje, ali se brzo i ohladi, te pogotovo noću je problem i kad se ne boravi teško se zagreje. Znači noćno grejanje klimom i brzo zagrevanje dok se ne ugreje na drva. A posle bih eventualno poradio na izolaciji. Teško da može da se završi jednom klimom, najviše zbog takvog rasporeda, a i zbog izolacije. Hvala na svakom savetu. Pogledajte prilog 324808
Sve ukupno je oko 70kvm. Kuhinja se u suštini ne greje, kao ni jedna od spavaćih soba.. Ne BiH išao preko toga, samo me zanimalo ima li mica prednosti u odnosu na Fuji kao jači brend. Svi ti parametri na papiru su tu iz fabrike, ali u praksi je verujem drugačije, kao i za sve.. Japancima naravno verujem više u odnosu na kineze..Uh uh...koliki ti je max budzet ? Jel piše negde koliko su m2 prostorije ?
Japanski brend od kineskih delova sklapan u turskoj barem micubisi😄Sve ukupno je oko 70kvm. Kuhinja se u suštini ne greje, kao ni jedna od spavaćih soba.. Ne BiH išao preko toga, samo me zanimalo ima li mica prednosti u odnosu na Fuji kao jači brend. Svi ti parametri na papiru su tu iz fabrike, ali u praksi je verujem drugačije, kao i za sve.. Japancima naravno verujem više u odnosu na kineze..
Ovo i jeste za preko. Hr konkretno. Toshiba edge je bolji za grejanje od premiuma i trenutno izadje oko 820e, ali ugradnja je tamo 200e preko iste firme. Fujitsu kpca je 500e a ugradnja oko 180eShorai Edge je kod nas skuplji nego Shorai premium, a Toshiba generalno ima jacu cenu nego preko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari