Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Мало тога, нема пуно утисака, ја сам презадовољан Etherea Nordic моделима, један колега се жалио пре пар година (исто Etherea, али стандардне), остали су се слабо јављали. Ја свакако не бих имао дилему Panasonic/Venting већ бих доплатио тих 120 евра.

Model je Panasonic inverter klima uređaj KIT-BZ35-ZKE

Razlika je 120eur, jer su oni za venting tresnuli 100eur više za montažu. Tako da je zapravo 220, što opet ne zvuči mnogo, ako je ubogi Housel radio skoro 25 godina.

Današnji ja bih stavio Pearl Premium 18ku u prizemlje i tjerao da je da grije svih 100m2 u brutu sama, dok ne skapa 😂 😂 😂 😂 😂

Pa dobro, nemoj staviti ni jednu, ali nemoj posle da se žališ kada uveče legneš da spavaš, a žena kaže "nešto sam razmišljala o još jednoj klimi..." pa počne da drobi posle čega nećeš spavati pola noći.

Model je Panasonic inverter klima uređaj KIT-BZ35-ZKE

Razlika je 120eur, jer su oni za venting tresnuli 100eur više za montažu. Tako da je zapravo 220, što opet ne zvuči mnogo, ako je ubogi Housel radio skoro 25 godina.
Svakako je Panasonic dobar ali mislim da ti je to puno para samo za hlađenje. Imaš neki Fujitsu tipa ASEH12KLTA (General, isto što i Fujitsu) za 60k.
Ili ASYG09KETE-B/AOYG09KETA za 50k.

Uzeo ovaj Panasonic, 720eur sa demontažom stare i ugradnja nove.

Da su oni za Venting stavili normalnu cenu montaže, ne bih ni gledao druge ponude. Ovako ispade da su najmanje 10k preko normalne cene.

Svaka klima će tu da radi posao...

Dobra je to cena i ta klima može i da greje taj prostor.

Poslednja izmena:
Eurovent...

Prilozi

• AC-CU-BZ35ZKE---CS-BZ35ZKE-1758722689-f1-c0ac2a10.pdf
    288.5 KB · Pregleda: 12
Dobra je to cena i ta klima može i da greje taj prostor.

Da, cena je prijateljska. Otprilike mi je dao ceo svoj rabat. Setio sam se da drugarica radi u jednoj kompaniji koja ima veze sa klimatizacijom, pa mi je dala nekog njihovog podizvodjača. Još ga zvala da proveri kakvu mi je cenu dao, da ne pretera. Meni je dovoljan pomoć bila što je servis na preporuku i što će brzo da dodju da ugrade.

Da, brzina znači, ako salon radi, još su vrućine i bez klime ima da bude pakao jer je to toplota i nenormalna vlaga.

Nazad
Vrh Dno