Ta Venting ima spoljnu od Breezeless, znaci malo bolja od AERI. Ona Tesla je nesto kao Vox IMA12 tj. mesavina AUX Q i C smart.Kakva je potrosnja, modulacija, znate li o tome nesto
Ta Venting ima spoljnu od Breezeless, znaci malo bolja od AERI. Ona Tesla je nesto kao Vox IMA12 tj. mesavina AUX Q i C smart.Kakva je potrosnja, modulacija, znate li o tome nesto
Za sad ništa od potrošnje jer su klime priključenje na adapter/razvodnik iz trofazne u 3x monofaznu pa bi bilo previše bar po meni da postavim i (smart) utičnicu za merenje potrošnje .Kakva je potrosnja, modulacija, znate li o tome nesto
Nemoj tako da pricas, Haier je krš, samo "proverene" stvari koje je jos starac Fočo ugradjivao?!Neke nove informacije od par servisera ove godine, ukljucujuci i dvojicu osnivaca unije servisera(mafija direktno dakleM), Hisense nikako, Haier super, barem Flexis Plus(za to sam pitao).
Narucen jos jedan Haier Flexis Plus 12 za kuma pre nekoliko sati.
Za sada se samo jedna mana pokazala, a to je osetljiv daljinski(na padove na plocice), to jest vratanca na njemu, trenutno imam 3 daljinska u 6 delova, ostali se ne daju
U medjuvremenu sam saznao tacno, 9ka Haier Flexis i Expert kompresori: 9ka Panasonic, 12ica i 14ica(nema kod nas) Hitachi, a 18ica i 24ka Twin Rotary Mitsubishi i to izgleda njihova jaca serija kompresora, ali nemam tacan broj, ne zna covek napamet.
Komsiji crkla klima i drugi uredjaji!Da li ste čuli za slučaj da je grom udario i da se nekom pokvarila klima?
Dobro dosao ponovoNeke nove informacije od par servisera ove godine, ukljucujuci i dvojicu osnivaca unije servisera(mafija direktno dakleM), Hisense nikako, Haier super, barem Flexis Plus(za to sam pitao).
Narucen jos jedan Haier Flexis Plus 12 za kuma pre nekoliko sati.
Za sada se samo jedna mana pokazala, a to je osetljiv daljinski(na padove na plocice), to jest vratanca na njemu, trenutno imam 3 daljinska u 6 delova, ostali se ne daju
U medjuvremenu sam saznao tacno, 9ka Haier Flexis i Expert kompresori: 9ka Panasonic, 12ica i 14ica(nema kod nas) Hitachi, a 18ica i 24ka Twin Rotary Mitsubishi i to izgleda njihova jaca serija kompresora, ali nemam tacan broj, ne zna covek napamet.
Update: Pokusao da ispravim osovinicu na staroj turbini, iako sam uspeo na oko da je ispravim, izgleda da ona nikad nije zapravo prava te oni tegovi vise ocigledno ne stoje na pravom mestu i onda svakako skakuce i cuje se. Da se razumemo, mnogo je to bolje nego kad je bila kriva al nije to to.Ajde da pokušamo ponovo. Znaci treba mi 94x540 ventilator unutrašnje jedinice. Ako neko ima ili makar zna gde bi to moglo da se kupi.
A evo i slika gde se vidi koliko je krivo.
Vise sam imao na umu strujanje vazduha kad je swing ukljucen, buka mi nije ni pala napamet, do duse, krenuo sam od sebe, eto ti kazes da ti swing povremeno zatreba, pa ako ti ne smeta ( pogotovo ono kad menja tok vazduha, ne zvuk ), onda ok, sto da neSinoć sam bio pored Gree Clivia AI 12 i na najtiših 26 decibela je osetno glasnija bila od moje Perfera od 20 decibela tako da sam zato napisao da možda je i kod drugih proizvođača motor usmerivača bučan samo se ne čuje zbog druge buke. Pod bučnom Clivijom mislim da bi meni smetalo da greje 6 meseci godišnje, ali ni malo ne smeta za mesec dana hlađenja.
Kupio sam Daikin Perfera 12 sebi ali u drugom stanu gde često dolazim je ugrađena Gree Clivia AI 12 pa zato mogu da uporedim.@pppredrag
Sta si sad tacno uzeo? Perfera 12 i Clivia 12?
Pitam sto znam da si hteo Amberi da koknes, pa sam ti pisao da uzmes nesto sto nize modulira zbog kvadrature![]()
I....Vredi li da se da duplo vise za Perferu?Kupio sam Daikin Perfera 12 sebi ali u drugom stanu gde često dolazim je ugrađena Gree Clivia AI 12 pa zato mogu da uporedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari