optokapler
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.12.2019
- Poena
- 185
Za 18k to je dobro, s obzirom da gree ima visok prag modulacije. Ako odrzava temp i ne gasi se, a vidi se po grafiku, onda odlicno.
Kako da probam jos da smanjimo Trenutno fan 4 i 25 stepeni i prevruće jeZa 18k to je dobro, s obzirom da gree ima visok prag modulacije. Ako odrzava temp i ne gasi se, a vidi se po grafiku, onda odlicno.
Poslao sam da vidim da li je dobra modulacija ispod 700w za 18 ClivijuOvde se prijatelju ne vidi ništa
Slabo u poredjenju sa 18com Daikin koja kod mene ide upola nižePoslao sam da vidim da li je dobra modulacija ispod 700w za 18 Cliviju
Videcemo kada smanjim temperaturu i fan sada je prevruce na 25 stepeniSlabo u poredjenju sa 18com Daikin koja kod mene ide upola niže
Pa ako ti je vruće slobodno smanji, ne mora čekaš noć zbog modulacije 😁Videcemo kada smanjim temperaturu i fan sada je prevruce na 25 stepeni
Posto imas grafikon, mozes li prelistati i vidjeti koja je najmanja snaga na kojoj je radila, ali duzi vremenski period ili da pronadjes neki period prije gasenja?Pozdrav forumasi
U fazi sam testiranja Clivije 18 sa kojom planiram da grejem ukupno oko 60 kvadrata.Imam utičnicu p115 koju sam priklucivao za sad na prostoriju od 35 kvadrata jer kažem da jos testiram potrošnju da li cu moci sve da grejem sa jednom klimom.
Da li je dobra modulacija za sada na Cliviji 18 trenutno podnesena na 25 stepeni 35 kvadrata prostora veceras mereno napolju oko 1stepen
Klima radila bez ijednog defrosta otkad grejem desetak dana sto se naravno sto se vidi na grafiku.
Tek sam počeo da testiram bice upaljena utičnica od danas svo vreme pa eksperimenti sem i saljem modulacijuPosto imas grafikon, mozes li prelistati i vidjeti koja je najmanja snaga na kojoj je radila, ali duzi vremenski period ili da pronadjes neki period prije gasenja?
Mozda ovde od pre neki danTek sam počeo da testiram bice upaljena utičnica od danas svo vreme pa eksperimenti sem i saljem modulaciju
Pa sve me više nervira kako radi. Sačekao bi neke minuse da vidim kako će tada da se ponaša.Fazon je da se navikneš na takav rad, ili da probaš da je reklamiraš.
pa Daikin 18ca je u dnevnom boravku od 55m2 sa oko 10m2 prozora i balkonskih vrata sa severne strane .... nije do prostora već do makineTo sto je upola niže može da zavisi i od prostora.
Danas, sam bas zvao ovu "firmu", posle sam zakljucio na osnovu razgovora da je prevarant. Kaze samo uplata na racun moze, ne moze kesh. Kad sam pitao oko servisa, kaze zoves mene i ja ti kazem gde da dodjes po deo 😂. Rekoh jel mogu da dodjem da pogledam pumpu pre placanja, kaze ne moze, ovo je internet prodavnica, zato je bolja cena, rekoh vazi.... A i sajt mnogo govori. Strasno je sto u ovoj nasoj zemlji, ovi sajtovi ostaju aktivni ko zna koliko dugo i ko zna koliko ljudi je prevareno.Obrati paznju na tu mitsubishi.rs firmu, postoji velika sansa da su ruski preveranti u pitanju
A ako placas tu 138k dinara, imas sada na dobrom popustu Mitsubishi LN 25 (ona obicna bela varijanta) za ~145k, koja je jace i efikasnija, a i generalno uredjaj klasu iznad.
Da dodjem po deo? Gde u moskvi? 😂Danas, sam bas zvao ovu "firmu", posle sam zakljucio na osnovu razgovora da je prevarant. Kaze samo uplata na racun moze, ne moze kesh. Kad sam pitao oko servisa, kaze zoves mene i ja ti kazem gde da dodjes po deo 😂. Rekoh jel mogu da dodjem da pogledam pumpu pre placanja, kaze ne moze, ovo je internet prodavnica, zato je bolja cena, rekoh vazi.... A i sajt mnogo govori. Strasno je sto u ovoj nasoj zemlji, ovi sajtovi ostaju aktivni ko zna koliko dugo i ko zna koliko ljudi je prevareno.
Tu je sigurno... Samo je u Undercover-Modus 😂Ne javlja se više brat Rus ovde, da nije banovan?
Prebacio u Silent modModulira nisko...
I Stealth 117 je pao u Budjanovcima, tako da..Prebacio u Silent mod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari