Pošto se baviš recenzijama tehničke robe, barem bi trebao da znaš da ono što platiš duplo skuplje ne znači da je apsolutno u svemu duplo bolje.
A zaista bih bio zainteresovan da ispratim kako bi izgledale recenzije različitih klima uređaja.... modela, proizvođača, način testiranja.
Da onda neko napravi presek ulozeno/dobijeno.
Pa ja to nisam ni rekao da je duplo bolje ali doticni to tvrdi. Jer cim kazes da je jedina realna opcija i minimum minimuma klima od 600e onda tvrdis i da je proprocijalno bolja od te od 300. I trazio od njega da mi to argumentuje. Sticem utisak da uvek ima neko ko ne cita celokupne diskusije i onda pominje neki isecak partial.
Mislim ne znam, da li mozda pisem nerazumljivo?
@BobRock9x
Mislim da nisi bas razumeo sta sam napisao.
Ja nemam sta da tvrdim ja sam samo obrazlio svoju situaciju. Prvu imam 4tu godinu radi i leti i zimi
Ja ni jednog momenta nisam dizao u nebo kvalitet, kvarove nisam imao jeftina je i kad crkne bacicu ce je i kupicu nesto drugo.
Ne znam sta ocekujes da kazem, da pljujem nesto sto mi radi i vrsi posao?
Pritom quotuj mi deo gde sam napisao da je VOX kvalitet, ne to nisam napisao
Da je value jesam, ako ne znas za termin izgooglaj
@
maxy
Odustao si od argumenata

?
@
mitar1982
Ja to nisam rekao.
Ja da imam lovu ugradio bi toplotnu pumpu, ali posto nemam za te egzibicije kupio sam sta meni vrsi posao i to radi vec izvestan niz godina.
Moje kao korisnika je da argumentujem nekog ko pogresno savetuje nekog drugog. I naravno da ne mogu da cutim kad neko kaze da mu nesto nece zavrsiti posao a evidentno je da zavrsava.
E sad ako covek ima pare nece svakako da pogresi, ali sumnjam da ce olako dati u cugu 1200e plus ugradnje. Voleo bi da nisam u pravu
Cak odlicno se secam, kada sam kupovao prvu klimu isto su me savetovali slali PM-ove kupi Daikin kupi fujitsu ako kupis tog kineza to ce ti crkne. Ja odem pogledam cene da te zaboli glava, tada sam odlucio da rizikujem i rizik se isplatio u MOJEM SLUCAJU. Nekom mozda ta ista klima crkne posle 3 dana, majstor nadrkan bude i ima najgore iskustvo u zivotu. Zalosno je sto ljudi ne cene objektivno iskustvo, niko nikog ne tera da ga uzme kao JEDINI FAKTOR izbori su subjektivni.