VOX-a pravi AUX a ne Midea i pokazao se u praksi dosta bolji od Midea derivata(Vivax,Gorenje,Bosch itd..)Pa generalno taj Vox (IVA3-07IE) ti je bio preslab za tu kvadraturu,eventualno vovx 12 bi ti zavrsavao posao. Mada midea jer brendkoooojiji proizvodi i ostale noname klime. mozda cak i taj vox. Kinezi midea i gree su se dobro pokazali, naravno nisu na nivou japanaca, ali odradjuju posao za nezahtevne i manje platežne korisnike(kao vecina nas). Ali iz mog iskustva grejanje na klime je najisplativiji vid grejanja na struju i najlaksi(najcistiji) vid grejanja u odnosu na pelet ,lozenje kotlova drvima ugljem... Ovo pritisnes dugme i zaboraviš na nju.E sad nekome mozda smeta zvuk, duvanje vazduha, ipak sve ima svoje prednosti i mana.
Vox ti nije tiha klima.Ima samo tri brzine.Nema tihi mod. Nju preskoci. Ili što su kolege predložile fijicu ili midea... Ja sam zadovoljan i gree lomo, na prvoj brzini je gotovo necujna,ali klime nemam u spavacoj sobi tako da se ogradjujem kakva je nocu.Plasi me Vox kao brend malo, i da li ce biti bucna.
Pogledacu i fujitsu ako je za iste pare kao Gree, ako ima jos neki predlog u tom rangu slobodno preporucite, hvala za sada svima
Fujitsu nisam imao priliku da pogledam ali verujem u njihov kvalitet. Hisense je kod mene celu grejnu sezonu odredio besprekorno bez ijednog zastoja , mada moram napomenuti da sa ja taj ..... Koji je spoljnu jedinicu stavio u podrum. Klima odlično modulima, a na to imaš i direktnog uticaja manuelnom kontrolom brzine ventilatora što ona kompenzuje brzinom kompresora. Aplikacija iako nema baš naprednih opcija odlično odradjuje posao. Sve u svemu za 53k nećeš se sigurno pokajati.Imam jos pitanje za Hisense Inverter klima Energy Pro A+++ pa da presecm nju ili fujitsu 12 llce
Kada je uključen ifeel i auto speed, odrzava solidno temperaturu, ali ja lično ne volim da čujem te promene brzine ventilatora kojima ona to u stvari postiže pa zato češće postavim na fixnu 2 ili 3 brzinu ili čak na energy saving, sto je baš tiho ali modulacija nija baš toliko niska da izduvava hladnjikav vazduh. Znaci od brzina poseduje 5 ručnih, quiet i fast heat/cool sto je baš poletanje mlaznjaka...Hisense klima koju imaš da li dobro održava temperaturu kada je na auto fan.Koliko nisko spusti modulaciju sada na ovim temperaturama napolju.Kod mene je stalno LLCE na auto fan uveče ponekad na Quiet kad nije puno hladno.To je relativno nova klima Hisense specifikacije su ok. Da li ima quiet brzinu.
Odvlaživanje u režimu hlađenja ima svaka klima.Postoji i poseban mod Dry namenjen isušivanju vazduha ali bez bitnijeg snižavanja temperature u prostoriji.Samo u ova dva moda radi isušivanje kod grejanja ne.Jonizator nije bitna funkcija klime nije loše da ga ima ali nije neophodan.KMTA bi trebalo da je naslednik LMCE.LMCE12 je provereno dobra klima ako finansije dozvoljavaju ja ne bi gledao dalje.Okvirno LMCE12 je 65k a KMTA12 70kTo gledam bas, nema mnogo informacija o Hisensu, uzeo bih pre japanca ali kinez nudi par meni interesantnih funkcija kao sto su filtracija, jonizator i odvlazivanje.
Video sam da postoji i naslednik fujitsu llce pod nazivom kmta12, dal nju mozda gledati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari