To je problem, ne uzima vazduh iz okruzenja kako treba i forsira kompresor, zato Muse trosi toliko a i lose modulira.To sam inače primetio. Non stop joj je ventilator smanjen napolju, okreće ali prilično nečujno. Tek kada bude velika vlaga oko -1 ili hladnije onda ga pojača. Napominjem da je kondenzator potpuno čist i prohodan, kada stavim ruku pozadi oseti se kako vuče vazduh.
Poslacu ti ja malo hladnoce i snjega 🤣🤣Ja sam moju Micu iskljucio juce nema smisla da se pali gasi i trosi struju a u kuci je i sad 22-23. Tako da bi po meni trebalo gasiti klime po ovako blesavom vremenu jer samo trose struju i bezveze drkaju kompreso sa pali-gasi
Ретко иде испод - 10, можда до - 15 и то је то. Не иде ниже због отвореног фјорда.Poslacu ti ja malo hladnoce i snjega 🤣🤣
@mitar1982 do koliko idu minusi gore kod tebe?
+18Pa normalno kad je +22.
Imam istu klimu. Zaista modulacija i preciznost odrzavanje temperature je vrhunska. Doduse kod mene u sobi od 21 kvadrat spusta se samo do 170w... i tu odrzava na duge staze stabilnih 23c.. Desi se nekad u prelaznom periodu da sidje na 155w kao kod tebe ali tu se vrlo kratko zadrzi i ugasi tako da to ne racunam..Danas pre podne Fujitsu trenutna potrošnja, 158w/h. Stabilnih....
Pogledajte prilog 416492
Ovo se cini bas blizu zemlje... Obicno se odigne na nosace bar 10-20cmZaledila skroz pozadi i djelomicno napred, uslikao tek kad sam poskidao vecinu leda. Ocistio snjeg sa i okolo klime da malo lakse dise. Jednom je jedan cova reko nemojte nikada na pod klime stavljati, vuce previse vlage, rose, gusci vazduh sto je jos gore itd...
15cm je ali... Pogledaj koliko je dunav blizu a vlage ko u prici ima.Ovo se cini bas blizu zemlje... Obicno se odigne na nosace bar 10-20cm
Prijatelju, manje se opterecuj klimom, nego stap u ruke i pravac na smudja. Dunav ti je prakticno u dvoristu Sta ces lepse.15cm je ali... Pogledaj koliko je dunav blizu a vlage ko u prici ima.
Uz to temp su bas, bas niske.
koja idila! *** ja bi to odigao bar jos 20-30 sm ili nekako zaklonio malo ako je izvodivo15cm je ali... Pogledaj koliko je dunav blizu a vlage ko u prici ima.
Uz to temp su bas, bas niske.
Xaxaxaxa, nemam dozvolu a i nisam pecaros. Ja sam ti slavonac inace, kod nas prsuta, mangulica itd..Prijatelju, manje se opterecuj klimom, nego stap u ruke i pravac na smudja. Dunav ti je prakticno u dvoristu Sta ces lepse.
da li se ikome desava na forumu da mu povremeno nekako ubaci rijec ********* ? Meni vec 4-5 puta u godinu dana (i na PC tako da nije auto correct)koja idila! ********* ja bi to odigao bar jos 20-30 sm ili nekako zaklonio malo ako je izvodivo
Bilo mi nekulturno da te pitam sta to znaci 🤣🤣🤣da li se ikome desava na forumu da mu povremeno nekako ubaci rijec ********* ? Meni vec 4-5 puta u godinu dana (i na PC tako da nije auto correct)
Phahahahahaha placemmmm 😂😂😂😂😂😂😂Bilo mi nekulturno da te pitam sta to znaci 🤣🤣🤣
Onda nešto brka jer nisam ni pokusao da 'sujem 😅🤣 odosmo u offtopicCenzurisane reči/skraćenice se zamenjuju povrćkama
Aaa moguce da sam kucao j b g. 😅 Zar je to psovkaPokusaj da ukucas ********* pa ces videti.Pogledajte prilog 416563
********* 😁Aaa moguce da sam kucao j b g. 😅 Zar je to psovka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari