Kod moje se isto to cuje, hisense (zvizdukanje neko pistukanje, curkanje necega) . Dobar dio cijevi ide kroz unutrasnju stranu zida sobe (ispod prozora sa vanjske do iznad prozora unutrasnje). Bilo me je zabrinulo u pocetku ali mi je majstor rekao da je to normalno. Kada otvoris prozor (ili pridjes vanjskoj jedinici) vidices da se ustvari vanjska jedinica tako cuje dok radi pa se taj zvuk prenosi kroz cijevi. Kako je kod mene dosta unutrasnje cijeve onda se dosta prenosi taj zvuk. Vidio sam kod jos par klima da se ista stvar cuje. Ugl tako radi vec 2 mjeseca i super grije.Ekipa zanima me je li normalno da se iz cijevi od klime cuje nekakav zvuk, kao da kroz njih tece neka tekucina ajmo rec, nije to nesto jako da smeta ali u sobi kroz koju prolaze cijevi se lagano cuje. Je li moguce da nedostaje plina, inace iz firme koja je ugradila klimu su rekli da se do 9 m ne treba nadopunjavat plin a meni ima 7.5, 8 m. Klima je LG s18eq i modulira cak do 350 w ako to ista znaci (mjereno pametnom uticnicom
(zanimljivo moja druga klima (frozini) nema ni blizu slican zvuk i ne cuje se to)