gugi blondi
Poznat
- Učlanjen(a)
- 24.09.2022
- Poena
- 30
Za bedne gumice se jajare ko da su od zlata,zamisli naručiš nov auto i pitaju te"oćete sa gumama ili samo sa felnama"?
Što bi se ugrađivale kad ne trebaju. Dvije vanjske jedinice Daikin od 50 kila rade mi 24/7 na zidu spavaće sobe kao da ne postoje. Ne čuju se nikako.Nije mi jasno zasto nije standard uz nosace ili klimu ili od strane majstora da stavi i glupe gumene antivibracione one klince. Pa taman i pomogli i ne pomogli, nisu neki trosak koliko uzmu za ugradnju.
Ne cuje se ni moj hisense ama bas nikako isto a druga frozini se nekad malo cuje ali nista strasno, ali ne vidim kako moze odmoci a ima slucajeva gdje pomogne a cijena smijesnaŠto bi se ugrađivale kad ne trebaju. Dvije vanjske jedinice Daikin od 50 kila rade mi 24/7 na zidu spavaće sobe kao da ne postoje. Ne čuju se nikako.
Jarane to grije, ubija. Samo mislim da su kod vas jeftinije, to mu dođe u eurima oko 1600 jel il' griješim u izračunu?Ovaj daikin parapetnu stavio drugar pre neki dan al skupa ko otrov oko 200,000 ja noću cak i pojacam za stapen nek brije kad je dzabe sta fali
dobrodošao u club....Iz nekog razloga ne mogu da editujem poruku. Proslo neko vreme i sad je idealno. Ne cuje se nista. Izgleda da potrefi neku frekvenciju pa prenosi vibracije.
Montaza je super odradjena, vakumirano, stavljeno 3m cevi itd.
Evo slike:
Pogledajte prilog 371835Pogledajte prilog 371836
Mislim da su ok za te pare,ali cini mi se da je malo losija nego original Midea.Pre su se isto prodavale pod imenom Midea.U zadnjih godinu dana dosta servisera nude i hvale MDV klime..Midea pod drugim nazivom...Kakva su iskustva sa tim klimama..Cena ulozenog-dobijenog...Cene,rezervni.delovi..garancija na iste..Neki modeli cak imaju i grejače sp.tacne..itd.
Ovo je stvarno dzabe, ljubomoran sam.Letnji racun oko 2.500..zimski 5.000...U prevodu ceo mesec se grejem za 2.500din.sto je smesna potrosnja..cak i sa manjim gubicima toplote koje odlaze na losa ulazna vrata i loseg starog prozora druge male sp.sobe koja se trenutno nekoristi..
Kazu da im dosta crkava elektronika. Nisam bas siguran detaljno kakve su u radu ali spolj. jedinica je ista kao na Hisense klimama, verovatno ih Hisense pravi. Imam 2 Whirlpool blizu mene, obe u lokalima postavljene. Jedna od njih kada nije bas hladno napolju non stop pravi pauze, dok ova druga ne, a prostor je identican.Ima li neko ovde WHIRLPOOL inverter klimu ili da zna nekog da ima? Kakvi su utusci?
Gleda drugar da kupi
Proveri broilo da li su lepo ocitali...Dobro vece, potrebna pomoć 🤣🤣🤣
Ugradili smo hisense 24 klimu
Redovan racun za struju oko 4000 do 5000.
Stan je nesto manje od 60kvadrata.
Stigao decembarski račun na 33.000
Sto je meni katastrofaaa.
Novembarski je bio 17.000, sad duplo veći racun, potroseno preko 2000 kilovata
Da li je moguće da ona ima toliko veliko potrosnju ili do je neceg drugog?
Hvala
Ali i za novembar ti je previliki racun... Mozda ti nine inverter klima... Kakva god da je inverter nemoguce da potrosi 33000Dobro vece, potrebna pomoć 🤣🤣🤣
Hvala
Placena je 95000Proveri broilo da li su lepo ocitali...
Ali i za novembar ti je previliki racun... Mozda ti nine inverter klima... Kakva god da je inverter nemoguce da potrosi 33000
Da je 17. Bilo bi odlično 🙄Imam i ja prijatelja koji se greje sa Vivax AEMI, kaze jao svasta dosao nam racun 17000 to nesto ne valja mora da nisu dobro ocitali. A covek se pre grejao na drva, izbacili pec i presli na klimu. Klimu krkne na 30 sa high fan i sedi u sorcu jer je tako navikao sa drvima, i posle se pita sto li je toboze toliki racun dosao🤣🤣
Hisense pravi Whirlpool klime.Koliko znam Whirlpool i Hisense imaju neku saradnju i Beko klime su pre bile Hisense.A sto se tice gasenja zavisi kako je ugradjena da li ima 3m cevi.Za inverter treba 3m cevi najmanje da ima.Kazu da im dosta crkava elektronika. Nisam bas siguran detaljno kakve su u radu ali spolj. jedinica je ista kao na Hisense klimama, verovatno ih Hisense pravi. Imam 2 Whirlpool blizu mene, obe u lokalima postavljene. Jedna od njih kada nije bas hladno napolju non stop pravi pauze, dok ova druga ne, a prostor je identican.
Proveri broilo da li su lepo ocitali...
Ali i za novembar ti je previliki racun... Mozda ti nine inverter klima... Kakva god da je inverter nemoguce da potrosi 33000
Ako je lozite na 30° i mali brzina ventilatora.... Onda je to to... Radila punom snagom svih 30dana... Sa sam do sada za 57kvadrata grejanja u januaru potrosio 170kwPlacena je 95000
Inverter
Da je 17. Bilo bi odlično 🙄
Nemoguce da potrosi toliko struje.To je neka greska.Kakva je izolacija?Dobro vece, potrebna pomoć 🤣🤣🤣
Hvala
Gasenje nema veze sa cevima... Moja gree ima 3m ceva pa kada dostigne temp i prebaci ugasi se.. jer mudalicija retko ide ispod 500wHisense pravi Whirlpool klime.Koliko znam Whirlpool i Hisense imaju neku saradnju i Beko klime su pre bile Hisense.A sto se tice gasenja zavisi kako je ugradjena da li ima 3m cevi.Za inverter treba 3m cevi najmanje da ima.
To je za Gree izgleda normalno,ali za inverter klime treba 3m cevi najmanje da ima.Gasenje nema veze sa cevima... Moja gree ima 3m ceva pa kada dostigne temp i prebaci ugasi se.. jer mudalicija retko ide ispod 500w
Nazalost nije greska, u satu se sve poklapa. Zgrada je u pitanju, starija gradnjaNemoguce da potrosi toliko struje.To je neka greska.Kakva je izolacija?
3m cevi mora za invertere, to stoji. Ali to nema nikakve veze sa gasenjem i modulacijom.To je za Gree izgleda normalno,ali za inverter klime treba 3m cevi najmanje da ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari