To je bas tesko izvodljivo jer jedva sam se nategao sa komsijama da stavim i jednu klimu, traze da to bude na krovu zgrade, ugradnja jedne takve na krov zgrade je 300eura a na zid 100e.
Pa cu ja biti jedini koji ce imati na zidu zgrade vanjsku jedinicu. Zbog toga sam mislio ici na jednu klimu, al ako necu dobiti nista sa time moram traziti neku bolju opciju.
Da, rec je o staroj gradnji, stara instalacija grijanja su neki radijatori rekao bih termokonvertori na metan i sagorevanjem istog duvaju vruc zrak, stan ko stan nikada nije hladan osim u mesecima bure (feb,mart) , prosao sam zadnje 3 zime samo koristeci jedan takav radijator u dnevnoj sobi koji je radio na 4 brzini od 6 a uspevao je da zagrije fino i dnevnu i levu sobu na skici, jer desnu trenutno slabo i koristim,tj prazna je i bice prazna i ove zime . Kontam da prezimim nekako na toj 18-sci grijanjem dnevne i leve sobe sa skice tj spavace, tu ce svakako da bude i krevetac za bebu. Pa da vidimo sta ce biti sledece godine.
Tu sam za sve preporuke da saslusam i da iznesem probleme koji se mogu pojaviti kao npr to za instaliranje vise klima, zbog toga sam ono odlucio uzeti onda neku bar kvalitetniju i platiti vise ako ista znaci, a opet prema onim split klimama sam nesto skeptican.
U Italiji brate. Ima stvarno brdo nekih klima i po 500-600e ko zna kakve su, za neke marke nikad cuo nisam.
Sto se tice Gree Amber 12-ske od 650-700e se nadju.