Ja do sada nisam imao neposredna iskustva sa Viacom-om iako imam dosta Fujitsu klima ali dovoljno je da se baci pogled na ,,garantni list'' koji se dobija prilikom kupovine klime i da se zaključi da je u pitanju teška prevara na delu
Zašto?
-Zato što su nezakonito uslovljavali saobraznost obaveznim servisima klime na 6 meseci;
-Kada su uvideli da je to što rade nezakonito (verovatno priprećeno tužbama pa se povukli), sada jelte daju ,,garanciju'' koja traje, pazite sad, 26 meseci i koja je uslovljena godišnjim servisima.
U čemu je kod ovog poslednjeg kvaka i šta je tu problematično?
Pa problematično je to što se radi o klasičnom dovođenju potrošača u zabludu. Zakonski rok saobraznosti je 24 meseca i to je bezuslovan rok a Viacom daje ,,garanciju'' od 26 meseci pod uslovom da oni rade godišnji servis koji papreno naplaćuju.
Suma sumarum: Ukoliko ne radite servise imate 24 meseci saobraznosti a ukoliko im plaćate godišnje servise dobijate 26 meseci garancije, tj. 2 meseca više.
Eto, meni lično je samo ovaj jedan detalj dovoljan da zaključim o kakvoj se firmi radi.
Toliko od mene.