Kakvo bre crevo? Skidaj to, zaledice ti bzvz pa nece voda moci da ide.Jel normalno da klima ne izbacuje vodu? Posto je crevo u balonu napolju juce nije bilo ni kapi za ceo dan... Klima montirana pre 3 dana, majstor rekao da mora da se prazni 2 puta dnevno...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kakvo bre crevo? Skidaj to, zaledice ti bzvz pa nece voda moci da ide.
Nema sad vode kad je mala vlaga a temperatura u minusu.
Tapatalk from Poco loco
Ma moze da pokrije gubitke , imam utisak da moze i 60kvm da greje bez problema i sto se toga tice sam zadovoljan.
Kad sam kupovao mislio sam da ce manje da trosi po onome sto sam procitao kako se druge klime ponasaju, jer vidim i joza i djalf greju duplo vecu kvadraturu sa istom potrosnjom. Ali vi kazete da je to normalna potrosnja...
Koji ti je to savet...Kakvo bre crevo? Skidaj to, zaledice ti bzvz pa nece voda moci da ide.
@Corvus Corax
Ja imam dobre drvene prozore Slavonski hrast, stakla su dupla ali i kod mene se pri dnu orosava jer je tu najhladnije. To je na prozorima gde nisam postavio drvene kapke (nemam roletne) koji su 3.5cm debeli. Gde ih imam, orosavanja nemam jer je to kao drugi termoprekid da kazemo, jedan je u staklu. Prozori dihtuju odlicno. Jedno od resenja je da zalepis puckavu foliju onu sa baloncicima i tako napravis termoprekid. Meni su spoljna vrata sa staklima koja nemaju termoprekid, to se bara pravila ispod kad su minusi cak i kad lozim centralno. Zalepio foliju i prosle zime a ni sad nema ni kapljice. Sad cu da slikam pa cu da editujem.
![]()
Pa zar na celoj kući nisi imao bolje mesto za spoljnu ako već koristiš klimu za grejanje?Koji ti je to savet...
Pa meni je klima iznad terase i ulaznih vrata i stepenista...
Znaci treba da skinem crevo da ne zaledi klima a da mi zaledi terasa i neko da pogine.
Pročitaj šta sam napisao pa komentarišiKada troše tri 12-ice 900W?
To su forumski inženjerski poduhvati :dKada troše tri 12-ice 900W?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari