mitar1982
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2004
- Poena
- 1,745
Opasno ne svatamo rad rashladne masine.Završiću sa ovim postom o temi, ta klima je najgluplji inženjerski poduhvat jer samo guranje 18tice u izmenjivač unutrašnje koja ne može da izbaci više od 12btu je bačeno 30% energije kroz cevi bez načina da se to iskoristi.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
150 m2 na 22°CZoxor: A sta ti grejes i cime ?
Dve stvari:Ja ne znam sta je ovo pola foruma prica da je ok ta potrosnja 300kw na 40km a evo ovaj se pojavljuje potrosio sa 6 klime na 200kvm manje nego ja sa jednom na 40
Hahaha , podseti me na jednog coveka koji je skoro rekao , moras sve izgubiti da bi nesto i dobio...
Amber je zakon , preporucite ga svima da ne budem jedan od retkih koji se zahebao hehe. Ladno na -5 se pali i gasi...
Meni je namestena na 23 i na nocno bila(smanji duvanje) i trosila izmedju 330w i 400w,spavaca soba od 9 spojena sa kuhinjom od 10 kvadrata.Koliko vam trosi midea mission? Ova moja od jutros sve ide preko 1khw![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kako se namesta to nocno duvanje? Jel je preko dana drzis na auto ili neka druga brzina?Meni je namestena na 23 i na nocno bila(smanji duvanje) i trosila izmedju 330w i 400w,spavaca soba od 9 spojena sa kuhinjom od 10 kvadrata.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zasto ceo dan radi npr na 1000-1200w a onda se odjednom ugasi i pocne da vuce po 1800w pa ugasi , pa opet upali i radi na 1800w pa ugasi , hoces da kazes da je to ok jer soba ima velike gubitke ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari