Mickk, malo si pomesao mene i djafa, ali otprilike si u pravu i za mene. Bez klime, obzirom da mi je gro posla od kuca, ja ne bi imao zivot, jer ne bi mogao ista zavrsiti.
Nego, koliko kosta ta krovna instalcija u Becu, i da li je dozvoljena uopste? Jer bilo sta i na krov da izadje, opet je to rusenje izgleda fasade. Nemojte pricati samo ideje, bez da ste proverili da je to izvedeno.
Pitam jer sam hteo ici na relativno duze u Bec, i trazio stan sa klimom, ali nisam uspeo, ili su preskupi. Hteo sam i da se ugradi klima, nisam ni rekao da ostajem pri istoj ceni, samo su rekli da nije dozvoljeno
Inace, sad sam u stanu u Nisu gde je instalirana Fujitsu 30ca spolja, sa 18+7 unutrasnje (jos jedna +7 se planira kasnije). Bilo bi lepo da mogu vise da isprobam, ali koliko sam primetio, nijednom se nije osetio miris budji/vlage iz unutrasnjih jedinica, sto ni na kojoj drugoj klimi nisam video do sada!
Unutrasnje su ASYG18LFCA valjda i 07LLCA (mozda LMCA), i obe skoro da prestaju da duvaju ponekad (nisam siguran da li postignu temperaturu, ali malo mi je neverovatno), sto mi se licno i svidja... ako je postignuta temperatura, nece izbacivati vlagu sa satja!
Jedino sto je daljinac smesan i naspram LG-a, a naspram Mitsu-a tek

Podesavanje za smer ima samo Swing or not