A onda zamisli 40 creva pored oluka od vasih 40 klima.
Nigde nisam ni rekao da je tvoja klima?
Ako hocemo po pravilima, klima ne sme da se montira na fasadu zgrade, prozori ne smeju da se menjaju, a tek zastakljivanje terasa da ne spominjemo...pa se to sve radi kao da je zakonom dozvoljeno.
Sto se tice odvoda, nije bitno gde je stavljen, ako je krajnja linija u oluku koji se poplavio do vrha, vise spratova iznad
Kod mene su sve klime stavljene da kaplju ispred klime, ne u oluk, ali opet, verovatnoca da je majstor dosao i sam rekao da on mora da sprovede u oluk je jednaka da se ispravan oluk poplavi do 3. , 4. sprata od kisnice sa krova, dakle ravna nuli.
Dosao i rekao da mora daleko komplikovanije i skuplje resenje, sam od sebe, gde on samo gubi, nista ne dobija, jer se to ne naplacuje posebno...da, kako da ne.
Komsija trazio da mu ne kaplje dole, ovaj mu je rekao da to tako moze da se odradi i to je to.
Da hoce zaista po pravilu da odradi, kuvao bi se komsija na promaji, jer te pare sigurno ne vi hteo da da za hladjenje.
Ruke majstora su tu 30, ako je skuplji, 40e.
Ne znam kakav prag bi ti prelazio, niti ko te je zvao, ali i dalje ne vidim zasto konstantno mene spominjes, kao da sam ja majstor.
Za sve koji znaju zakonik tako dobro, neka se jave oni koji bi platili da se klimatizacija odradi po zakonu, da se stavi na krov i sve to interno sprovede, ali pre toga neka par ljudi koji ovde rade takve sisteme za zgrade, kazu koliko to kosta.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk