Nema greske, njihove jace serije se prave u Japanu, a Daikin je lider na tom polju, pa njihova prednajbolja klima ne moze biti losa.Svidela mi se funkcija servo motora i za horizontalno pomeranje usmerivača vazduha + opcija da izbegava duvanje u ljude. Videćemo kad počnemo da koristimo.... Samo me tehnički interesuje da li je Daikin to što se predstavlja da jeste. Fujitsu mi je jos ok, a LG recimo ima i odličnih a i užasnih modela po mom mišljenju.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
dam-dam
Ja da sam na tvom mestu dodao bih jos 1000 din i kupio GREE GWH12AAB-K3NNA1A BORA .. A mozda nadjes za ispod 30k - MIDEA MS12F-12HRN1-QC2(F6) FAIRWIND .. Ja bih pre uzeo Gree ako vec trebam da biram , noviji je model i ima vise opcija a i nestoje tisa spoljna jedinica ..
dam-dam
Ako samo gledam te specifikacije koje su povrsne , onda ne izgleda lose , s tim da je moj starac uzeo takodje VOX , spoljna nije bucna ali iako je 12-ka izgleda kao neka 9-ka , pa sta znam , ako ti treba samo za hladjenje dogrevanje radice posao . Vox ti inace ne pravi klime vec to za njega radi neka firma kao Midea , Gree itd , a jedini + ima od mene jer ima 5g garancije . Moraces sam da preseces , u principu svaka obicna klima ce najverovatnije podmiriti hladjenje , za dogrevanje kako koja , znaci jedino sto je upitno je dugotranost i servis , a ko zna koja ce te bolje sluziti . Ako mozes da uzmes Gree Bora , uzmi i ne razmisljaj , ako onda uzmi taj Vox ..
Pa par njih sa drugog foruma su rekli kako su dobili informacije od supruga , koje su ugradjivane u javnim preduzecima , da Vox na hladjenju jako dobro odradjuje posao , koliko je to tcno ja ne znam ali mislim da je za to sasvim OK ako se nema para za Gree ili Mideu .
Nema toga ispod 1k eura. Prve koje dobro izgledaju, a da su i solidne su LG i Gree, dok pored njih, lepse klime ima Daikin, za 1350e, Emura, koju bih ja najradije izabrao.Da li je moguce naci inverter klimu ispod 55k koja ima uopste nekakav dizajn? Presmesno mi je koliko su zapravo ruzne klime a kakve solidne cene mogu da imaju. Trenutno gledam VIVAX COOL ACP-12CH35AEVI, ali je Vivax... specifikacije deluju ok.
On/off?Ne to je bila obicna Midea![]()
@vladstef Uslikaj molim te unutrasnju jedinicu te midee ako je postavis, u spec. kazu da je buka unutrasnje jedinice 18db sto je izvrsno.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari