Zdravo,
potrebna mi je pomoć oko izbora klime.
Stan je 54 kvadrata i konfiguraciju stana ću okačiti u poruci.
Gazda hoće da ugradi Venting VSAFB-12HRN1 (oko 280e) koja je, kako su mu u prodavnici rekli, kopija Mideinih klima i da je dovoljna za stan od 54 kvadrata.
Stan ima centralno grejanje pa nije toliko klima bitna za grejanje koliko za hlađenje stana.
Ono što je bitno jeste da nije mnogo bučna jer očekujemo prinovu i da ako je moguće nekako hladi ovakvu konfiguraciju stana.
- Da li klima koju je gazdra izabrao ima smisla uzimati?
- Prelodzi za izbor klime od 300-400e, eventualno do 500e za rezervu (ukoliko gazdu nagovorim da uzme nešto adekvatnije), ali bih se ipak zadržao na do 400e jer ne verujem da će se otvoriti više.
P.S. Unutrašnja jedinica bi se postavila tako da duva pravo na vrata sobe direktno u hodnik. A spoljašnja jedinica ne znam da li bi pravila buku da bude na spoljašnjem zidu spavaće sobe (vidi se na slici).
Svaki predlog je dobrodošao.
Hvala.
Pogledajte prilog 285573
Ne, horizontalno samo na Amber i U-Crown modelima.
Ima li neko od vlasnika Gree Muse da je raspolozen da uslika daljinski, i sliku UJ u radu, i postavi ovde? Nesto ne mogu da nadjem na netu...
Takodje, zanima me da li se kod MUSE krilca na UJ pomeraju i po horizontalnoj (nezavisno jedna od druge strane u oba smera) i po vertikalnoj osi, putem daljinca, ili horizontalno mora "rucni rad"?
Hvala.
Ne, horizontalno samo na Amber i U-Crown modelima.
Evo, snimio sam ti:Da li mozda znas jesu li nezavisne po pitanju zakretanja "leva" od "desne" strane?
Muse ti isto ima 5 godina. Rekli su mi 2 standardne zakonom zagarantovane, plus 3 uz servis posle 2. godine.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Može da bude svašta. Od nedostatka gasa pa do kvara na elektronici. I još 10 stvari između.
Izvuci napojni kabl iz utičnice, sacekaj malo pa je ponovo priključi i pokreni. Operi filtere ako ih nisi prao. Ako ni tada ne pomogne, zovi majstora.
Pa ko koristi klimu cele godine mora minimum jednom godišnje da odradi servis i čišćenje klime, ako misli o svom zdravlju. To što oni traže servis i nije neki minus po meni.
Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari