OSNOVNI SERVIS obuhvata :
– čišćenje i pranje unutrašnje jedinice,
– bakteriološka dezinfekcija,
– provera kompresije,
– odmašćivanje isparivača,
– provera stanja freona i dopuna ukoliko je potrebno do 200g .
Mene zanima kako tako malo iscuri svake godine da klima radi ali da se smanjuje kolicina?
Kako oni mere kolicinu freona koja je bila i koja sada jeste u klimi?
Ako ima rupica kroz koju curi freon zar nije realno da on brzo iscuri, za par sati, najvise nekoliko dana?
Poz.
ima li kod nas i kako to nasi zovu ovaj dzak za pranje da kazem
https://www.ebay.com/itm/Air-Condit...rand=Unbranded&_trksid=p2047675.c100008.m2219
Imam sličnu dilemu, jer isto imam dve prostorije i razmišljam da za ovu manju, koju zimi ne grejem, uzmem malu, pokretnu, Gorenje klimu.Jeftinija varijanta je dve zasebne klime. Dve 7-ce ovo pokrivaju bez problema. S obzirom da su malecke sobe, gledaj da bude inverter
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Batali to, em je bucno, em neefikasno, em komplikujes zivot, em smanjujes sebi prostor. Ako stavis klimu u drugu prostoriju i ova ce se hladiti. Za grejanje je problem kada grejes odvojene prostorije ali za hladjenje ne.Imam sličnu dilemu, jer isto imam dve prostorije i razmišljam da za ovu manju, koju zimi ne grejem, uzmem malu, pokretnu, Gorenje klimu.
Sent from my SM-J400F using Tapatalk
Jeftinija varijanta je dve zasebne klime. Dve 7-ce ovo pokrivaju bez problema. S obzirom da su malecke sobe, gledaj da bude inverter
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Ne znam za kineze, ali kod japanaca spoljašnja za multi košta koliko cele dve "normalne" klimeKoliko je jeftinija varijanta dve zasebne klime u odnosu na multi-split za ovaj slucaj? Mozda ce mi lodja biti malo pretrpana sa dve spoljne jedinice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari