Posto sam se odlucio za Gree inverter. Prostorija 30m2.
Pitanje da li uzeti Viola ili Muse, cene su slicne, mislim da Viola je 5000din jeftinija?
Budzet je nekih 60 000din, koliko i kosta Muse u G*****.
Molio bih za pomoć. Kum hoće da uzme klimu za grejanje, 70m2, izolacija 10cm, novi PVC prozori...budžet 1000e.
Ja sam hteo da mu preporučim Fujitsu Nocriu, pošto istu posedujem i kunem se u nju ali izgleda da je nema više na lageru nigde.
Koja je najbolja alternativa za taj budžet. Možda ASYG12LTCA?
Hvala.
Sent from my H4113 using Tapatalk
Molio bih za pomoć. Kum hoće da uzme klimu za grejanje, 70m2, izolacija 10cm, novi PVC prozori...budžet 1000e.
Ja sam hteo da mu preporučim Fujitsu Nocriu, pošto istu posedujem i kunem se u nju ali izgleda da je nema više na lageru nigde.
Koja je najbolja alternativa za taj budžet. Možda ASYG12LTCA?
Hvala.
Za te pare bolje onda da uzmes Fujitsu inverter.
Pardon moja greška. Nije 70m2 nego 60m2. Stan mu je praktično koncipiran kao koridor koji se uliva u dnevnu sobu a njemu bi klima stajala u dnevnoj i duvala ka tom koridoru tj kroz njega. On već ima glavno grejanje neke električne radijatore razvučene po sobama kojima naravno nije zadovoljan.2x Fujitsu 12 LLCE ili LMCE ili Gree Viola. Obavezno dve, nikako jedna.
Imam i ja nocriu u greje mi preko 60m² ali definitivno je bili komfor sa 2 klime. I meni je super raspored pa to prolazi bez problema.Pardon moja greška. Nije 70m2 nego 60m2. Stan mu je praktično koncipiran kao koridor koji se uliva u dnevnu sobu a njemu bi klima stajala u dnevnoj i duvala ka tom koridoru tj kroz njega. On već ima glavno grejanje neke električne radijatore razvučene po sobama kojima naravno nije zadovoljan.
Za njegov stan bi bila idealna Nocria koja bi bila sasvim dovoljana pogotovo što bi duvala po paraleli jer moji stan ima veću površinu, lošiji raspored a zimi me Nocria greje da mogu u majici da idem.
Na zalost ona ne može više da se kupi pa zato pitam za ovaj model sto sam naveo jer ima sličan COP kao Nocria.
Samo još jedno pitanje. Zašto LLCE ili LMCE a ne LUCA? LUCA ispade ima bolji COP.2x Fujitsu 12 LLCE ili LMCE ili Gree Viola. Obavezno dve, nikako jedna.
Zaboravi da odgovorim, Z (Etherea) je bolja serija od TZ, i dolazi sa WiFi u novoj generaciji. Ja imam 2 kom. 2010 i 2016 modele, odlične klime.Uvek mu je bolje da kupi 2 manje klime.
A ako je bas zapeo za jednu, ima Gree Amber, Fujitsu 12LT i mozda meni najgotivnije, neke Panasonic modele: KIT-Z35TKEA(skoro na nivou Amber-a, malcice jaca od 12LT), KIT-XZ35-VKE, malo slabija, ali dizajnerski srebrni model i na kraju, KIT-TZ42-WKE mislim da je ovo 18ica, jaca je od svih navedenih.
Amber ti je ti najjeftiniji, malo ispod 100k, LT oko 100e vise i ove Panasonic su ti tu 950-1050e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari