Nelezr
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2017
- Poena
- 59
Meni mision 12 kad je ishladjena prostorija i kad se zahuktava ne povuce toliko koliko tebi trosi konstantno...a kad zagreje spusta i na 230-270w.kod tebe postoji debeo problem a kad vec placas struju bar da si uzeo mision 18 pa da se i ogrejes...
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Kazi mi druze ,dal se tvoja 12-ka kad dostigne zadatu temperaturu gasi skroz ili smanjuje ventilator i brzinu kompresora ili sta radi. Sad kad je bilo ovo lose vreme jel radila cesto defrost.
Meni je problem sto moja 12-ka kad dostigne zadatu temperaturu ne iskljucuje ni ventilator ni kompresor necujem da je smanjio broj obrtaja a i po potrosnji vidim da konstantno vuce bar 1,5kw a kako neznam .Koliko m2 grejes sa tvojom 12-kom.
Sa 9 -kom nemam nikakvih problema radi ok malo trosi greje super bez obzira na ceste defroste,osetno smanji izduv kad dostigne zadatu ,cujem kompresor kako smanji broj obrtaja .Onaj podatak na displeju unutrasnje kad stisnes tri puta donje desno dugme na 9-ki stoji stalno izmedju 0.3-0.4kw a danas poslepodne je bilo i 0.2kw a na 12-ki kad god pogledam 1.2-1.4.cak i 1.6kw i ako gledamo po tome koliko tvoja trosi onda na ovoj mojoj nesto fabricki nevalja sigurno.
Zato i mislim da 12-ka nije ispravna i da nije do izolacije i velicine grejnog prostora zato sto i na 20c kad zadam i dostigne ne smanjuje, radi kao i dok postize zadatu i defrost radi na 25m .Danas neznam kako bi se ponasala ubacio sam carobnu nazad i milina.