Kad tata plaća može da se filozofira, da je dao iz svog dzepa sigurno bi bila druga priča.
Nije mi jasan razlog zašto do sada nije reklamirao vrata, nego ih gleda kako štekću i kači na jutub [emoji23]. Ili možda ima razlog što ne zove majstore. Kod mene bi zamenili celu unutrašnju u toku radne nedelje.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Prvo, ekstremno si nekulturan, poradi na tome.
A dodatno, nekoga licno napadas samo zato sto iznosi negativne cinjenice o klimi koja je iste marke kao tvoja, razmisli sta to govori o tebi kao coveku.
Trece, 2 Gree Viole u stanu sam ja platio, tata je platio Fujitsu LU i barem si za to u pravu, daleko sam opreznije svoje pare trosio, zato sam i kupio klime koje nude najvise za moj novac.
Snimak poklopca je star godinu dana, umes valjda da vidis to.
Bili majstori, klima radi, ugasili i upalili oko 20ak puta, sve super.
Dok opet ne prezupci poklopac, jednom u x meseci.
Tih par nedelja je stalno prezupcavala, posle toga ponekada.
Kazu, mozda ti se zatvori na pogresan zubac i onda se sama nasteluje, ne treba to da te brine.
Ja klimu gasim jednom mesecno, osim tada kada se to desilo, pa sam je palio i gasio, te nemam ni prilike da je x puta zateknem da preskace.
Za zvuk kompresora kazu da je normalan, da tako rade ti kompresori na vecem opterecenju.
Dodatno, taj poklopac ima 3 zubca za zatvaranje, levo, desno i u sredini.
Ovaj u sredini nikada nije hvatao, ne cuje se da skljocne kada pritisnem i nema otpor pri otvaranju, a kladim se da je tako kod svih LU klima, sto ukazuje na losu zavrsnu obradu.
Samo cinjenica da su svi zupcanici unutra plasticni, 1 mali zubac koji treba da dize poklopac koji ima 2kg je od plastike, govori o "kvalitetu" izrade.
Ima razloga zasto su im novi modeli klima bez pokretnog poklopca.
@Xepoj87
Ispod LU nema nista je li? A ja sa njima grejem vec godinama, mora da sam u zabludi, mora da me komsije greju daljinski ili mi neko lozi kotao da mi ucini.
Svasta ovde moze da se procita. Kupio si Gree juce i sad to predlazes ljudima. Videcu kako ce da te ogreje kad lupi neki jaci minus.
Gde sam ja to rekao?
Ima ispod LU klima koje ce da ugreju, ali ce isto tako, mozda i bolje ugrejati Gree Viola recimo, sa 2 grejaca u spoljasnjoj jedinici, dobijas besplatno Wi-Fi, Ifeel, odzracivanje, jonizator, 5 puta lepsi dizajn klime i daljinskog.
A zaista te brine kako ce da radi Gree, koji zajedno sa Daikinom proizvodi invertere i koji je od Daikina pokupio najvise tehnologije za inverter uredjaje, i ako vec znas da te greje Fujitsu sa ko zna cijim kompresorom unutra?
Pricate o nekim kilovatima, a jeste li zastali da razmislite koliko tih nasih klima je ikada radilo na vise od 50%, van onog inicijalnog zagrevanja?
Jesi li nekada uhvatio klimu da ti odrzava temperaturu na 1.5kW potrosnji?
Imao sam i Mideu 12, isto solidna klima, ali mi je za sada Viola bolja u svakom smislu, ali je i 20% skuplja, pa je nekako i logicno.
Ja imam snimke koliko LU pregreva prostoriju i koliko Viola precizno odrzava, kacio sam.
Okacio sam snimke i zvuka obe klime.
Okacio i bug poklopca.
Okacio i snimke modulacije svih tih klima, potrosnju uporedo na vise dana...jedini u celoj temi.
I nekako ja ispadam neobjektivan, a ti i Duk ste objektivni, koji nista drugo ni probali niste, ali imate 6. culo i osecaj da ne valja?