Puno ste mi pomogli u izboru klime. Montirana je Fujitsu 12LUCA.
Radi grejanja razmisljam da ugradim jos neku. Prilozio sam crtez rasporeda prostorija sa dimenzijama. Molim Vas pogledajte i poslusao bih Vase predloge gde bi bilo pogodno i kakvu klimu ugraditi. Nisam vezan za neki konkretan brend i svi opstali proizvodjaci su u igri. Ovaj Fujitsu sam uzeo na vasu preporuku.
Imam 10cm stirodur izolaciju na svim spoljnim zidovima, kao i na tavanskoj ploci, PVC prozori i vrata. Grejanje centralno-podno ako zatreba pored klima, a kotao bih palio samo ako mora.
Pogledajte prilog 260554
Izgleda da su u ovoj temi vecinom samci.
Ja i dalje ne razumem insistiranje na grejanje jednom klimom.
Ocigledno niko nema dece.
Svaka čast za cimanje. Kažem ja da je Viola bomba + što je wifi neophodna opcija koja savršeno radi. Ja spoljnu jedinicu ne čujem da radi uopšte. Zid je blok cigla + fasadna cigla.Evo video snimaka modulacije Ambera, modulacije Viole i pregrevanja kod LU klime.
Postavicu i razliku izmedju buke spoljasnje LU i Viole.
Napominjem da kada je snimana modulacija Ambera, snimana je sa skroz hladnom sobom, to jest zidovima, drugi ciklus paljenja klime.
Isto tako je i Viola ranije radila, nije spustala ispod 400W, a sada odrzava na 300.
Amber se u kuci pale po potrebi nazalost, a ja u firmu necu stavljati Amber do nove godine sigurno, pa necu imati detaljniji info do tada.
Samo mogu reci da klime razbijaju kako greju, za 20 minuta je toplo u prostoriji od 50m2.
https://drive.google.com/folderview?id=1Fvgd69N-xnhRua0F2lZ7PfqDI-mRGikt
Zasto nekome ne bi bio neophodan, zato sto tebi nije?Znaci Wifi je neophodan za jednu klimu, ne moze da se hladi i greje bez toga?
Javi kako radi na -15c taj Wifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari