Kad se uravnoteži temp zidova, javi koji je minimum Amberu. Ovde je 500W ako sam dobro video (sem u zaletanju). A gde ti duva taj Fujitsu? Nerealno ti đida ta temperatura, probaj da se pozabaviš štelovanjem ofseta.Evo video snimaka modulacije Ambera, modulacije Viole i pregrevanja kod LU klime.
Postavicu i razliku izmedju buke spoljasnje LU i Viole.
Napominjem da kada je snimana modulacija Ambera, snimana je sa skroz hladnom sobom, to jest zidovima, drugi ciklus paljenja klime.
Isto tako je i Viola ranije radila, nije spustala ispod 400W, a sada odrzava na 300.
Amber se u kuci pale po potrebi nazalost, a ja u firmu necu stavljati Amber do nove godine sigurno, pa necu imati detaljniji info do tada.
Samo mogu reci da klime razbijaju kako greju, za 20 minuta je toplo u prostoriji od 50m2.
https://drive.google.com/folderview?id=1Fvgd69N-xnhRua0F2lZ7PfqDI-mRGikt
09LMCA je 5% jača, 2.5% štedljivija u odnosu na 09LLCA. I razlika je u dizajnu. LMC je novija... Mada, nikada nećeš isplatiti razliku
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Ma pusti ga, Fujitsu kompleksašZasto nekome ne bi bio neophodan, zato sto tebi nije?
I kakve veze WiFi ima sa temperaturom?
Za tako malu sobu, ja bih birao onu koja najslabije duva, u smislu količine vazduha. Ne na maksimumu, već u održavanju i u "leru". Jer ako na održavanju duva jako biće "primaja". Ja bih na tvom mestu stavio Daikina, Rovaccccc ga baš nahvalio, kaže nema dovoljno male sobe za tu klimu (ftxb35c). Snage ti neće faliti ni sa jednom, samo je razlika u "promaji", a Daikin najslabije duva. I ujedno će se ređe paliti i gasiti jer je sposobna da vuče baš malo struje.Hvala jozza, znaci sve u svemu od te 3 klime sve ce mi manje vise identicno zavrsiti posao za sta mi treba. Ako je razlika sve 5% pa i 10% upitno je dodati 10-12k za jednu od te 2 bolje klime od 09LLC za sobu oko 9m2... Ranije je neko pisao(mnogo stranica unazad) tacno da moze da se uporedi svaka klima SCOP, kapacitet grejanja, kako radi na +7C, -10C i sl ako to neko moze da izvuce za ove 3 klime unapred zahvalan
![]()
Uff, realno teški uslovi. Sreća pa je kvadratura mala. Kod mene je do juče LT vukao 430W kao jedino grejno telo. Ali sam ipak podesio tajmere na TA pećima, da se pune noću, jer je temperaturna razlika između soba postala prevelika za moj ukus.Nema izolacije, spala...![]()
Dva spoljasnja zida, ispod negrejana garaza, plus 1m sobe "napusten" iznad garaze, taj deo poda sobe je najhladniji, jedino na plafonu sa tavanske strane ima 5cm stiropora.
Klima namestena na 22c, u sobi 21.8c i ne radi stalno, gasi se...
Ako otvoriš vrata i grejes, kakva bi po tebi trebala biti modulacija?Modulacija je losa , treba da spusti minimalno sto moze tj i na tih 520w pa da se gasi , a ne da gasi na 800-900w kakvi god da su gubici. I da su gubici veliki onda ne bi trebalo da gasi uopste...
Milana je neko nabedio da u takvom prostoru ta klima treba da radi na 300W.
Modulacija je losa , treba da spusti minimalno sto moze tj i na tih 520w pa da se gasi , a ne da gasi na 800-900w kakvi god da su gubici. I da su gubici veliki onda ne bi trebalo da gasi uopste...
Nema potrebe da se forsira kompresor, i zato postoji EKO mod. LT je stalno u eko modu (jer je realno prejaka za moje potrebe), i ove zime joj je maksimum koliko je povukla posle defrosta 1200W.Eko mod ima samo na hladjenju.
Da joj ne treba, ne bi se penjala na 1500W, prosto.
I Luca se posle defrosta penje na toliko, a kod njega je svako gasenje klime kao defrost, jer se brzo hladi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari