Šta je novo?

Klima uredjaji - diskusija, pitanja - procitati prvi post!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka plastika zuti neka ne najverovatnije ima neke veze sa tipom.
Daiseikai-u 3 recimo zuti jedan deo dok je drugi beo (govorim o uredjajima 10-12 godina starim)
Moji daiseikai 6 (stari 6 godina) i ostali noviji modeli Toshibe su beli i sjaje se bez obzira na odrzavanje (ne mislim na uredjaje koji se ne vide od stroke [emoji16])

Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről

Heroj rekao si da ces snimiti modulaciju Ambera jos pre par dana , ajde ako ti nije tesko javi sta se desava sa modulacijom i kako se ponasa tvoja klima jer ova moja se u ovom prelaznom periodu ponasa kao on-off

Zavisno od gubitaka, svaka se sada tako ponasa, pale se i gase jer brzo postignu gubitke objekta. Sacekajte sledeci vikend, nocne verovatno vec u minusu pa cete znati vise. Strpljenja ;)

Da ta je. Koja joj je cena, vidim najnize 51500? Imas Fujitsu ASYG 12LLCE za 54.000 a bolja i jaca klima.

Gde ima za te pare?

Video sam gde ima, ne vredi, ne bih naručivao, uzeću onu koju nađem u radnjama po Kragujevcu.

Poslednja izmena:
Ja sam sve 4 klime uzeo preko kurira, 120KM od mene, nikakav problem.

Pa nema sta da bude, zapakovane u stiropor, maltene ih je nemoguce ostetiti transportom.

Ore neki dan krenem sa drugarom do Loki rostilja da se prosetam i usput imam sta da vidim, carevi su stavili 24 mission na visinu od pola metra od poda, na sred ulice :D
Ajde sto nisu normalni da tako zauzmu trotoar klimom i da duva sutra u ljude, nego sto moze svaki klinac da dodje i secne nesto, da ne kazem da je to skupa klima i da moze neko da im dekne kad hoce.

Imate jeftinu 24ku na dorcolu, kome treba :D

9eebf708d0bf443a90738e9706d5d6d9.jpg
11a1995009be71b1c27b59088accb868.jpg
0f087b624c82c8f0f42d1285253ceee4.jpg

Poslednja izmena:
Svašta sam se nagledao ali ovo još nisam nigdje vidio.
Velika hrabrost ovako vanjsku jedinicu montirati.

Ma bitno da su uzeli dobre pare za montažu, koga briga za vandale.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Ovo je multi?

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Ljudi, kako se bese radi korekcija senzora na 12 luca klimi? Kad zadam 23 stepena u sobi je oko 25 stepeni. Mislim da je Nexteen postavio neko podesavanje ali ne mogu da nadjem.

Ljudi, kako se bese radi korekcija senzora na 12 luca klimi? Kad zadam 23 stepena u sobi je oko 25 stepeni. Mislim da je Nexteen postavio neko podesavanje ali ne mogu da nadjem.

Postavio je za Amber klimu cini mi se...

Imaš u uputstvu detaljno, ne sećam se šta i kako.

3% ?

Treba ti hidrogen u gelu, kao i PVC folija (sprecava da hidrogen ispari na Suncu). Baci pogled na youtube i postupak. A koliko se secam, najbolje je koristiti najjaci koji se moze naci u redovnoj prodaji...samo nemoj da te zbuni ako na nekom snimku naletis na nelogicno velike brojeve, jer to nisu procenti, tj bar ne u smislu u kom ih mi gledamo.

Treba ti hidrogen u gelu, kao i PVC folija (sprecava da hidrogen ispari na Suncu). Baci pogled na youtube i postupak. A koliko se secam, najbolje je koristiti najjaci koji se moze naci u redovnoj prodaji...samo nemoj da te zbuni ako na nekom snimku naletis na nelogicno velike brojeve, jer to nisu procenti, tj bar ne u smislu u kom ih mi gledamo.
[emoji106]

Zasto, samo smanji na 21c :)
I kod mene rokaju i do 27c kada su na 24 setovane.
Mislim da je to zimi preciznije.

Što da se pravi mutav kad se relativno lako sredi taj ofset. Samo treba da nađe uputstvo

Puno ste mi pomogli u izboru klime. Montirana je Fujitsu 12LUCA.
Radi grejanja razmisljam da ugradim jos neku. Prilozio sam crtez rasporeda prostorija sa dimenzijama. Molim Vas pogledajte i poslusao bih Vase predloge gde bi bilo pogodno i kakvu klimu ugraditi. Nisam vezan za neki konkretan brend i svi opstali proizvodjaci su u igri. Ovaj Fujitsu sam uzeo na vasu preporuku. :)
Imam 10cm stirodur izolaciju na svim spoljnim zidovima, kao i na tavanskoj ploci, PVC prozori i vrata. Grejanje centralno-podno ako zatreba pored klima, a kotao bih palio samo ako mora.

Pogledajte prilog 260554

Ti imas negde oko 150m2?
Zbog rasporeda bi morao da stavis u svaku sobu po jednu klimu.
Najjeftiniju, ali mora u svaku po jedna, ako zelis da svuda bude toplo.

Puno ste mi pomogli u izboru klime. Montirana je Fujitsu 12LUCA.
Radi grejanja razmisljam da ugradim jos neku. Prilozio sam crtez rasporeda prostorija sa dimenzijama. Molim Vas pogledajte i poslusao bih Vase predloge gde bi bilo pogodno i kakvu klimu ugraditi. Nisam vezan za neki konkretan brend i svi opstali proizvodjaci su u igri. Ovaj Fujitsu sam uzeo na vasu preporuku. :)
Imam 10cm stirodur izolaciju na svim spoljnim zidovima, kao i na tavanskoj ploci, PVC prozori i vrata. Grejanje centralno-podno ako zatreba pored klima, a kotao bih palio samo ako mora.

Pogledajte prilog 260554

Mozda neka preporuka za konkretne modele? :)

ilo bi lepo da si u svakoj prostoriji napisao koliko m2 a ne da proracunavamo po skici , lakse je .. Kako god , zbog zeznutog rasporeda tj loseg rasprostiranja vazduha ispada da bi svaka prostorija trebala imati klimu , manju naravno. Sad gledam , velik je i taj hodnik , jel ja to dobro kontam da on ima 20m2 ?

Midea Mission, mislim da su oko 50k.
Malo bolje su ti Fujitsu llce i Gree Viola.

Hodnik ima malo manje id 15m2.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno