jozza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 845
Pa ne smrdi ni jedna na grejanjuSekiraš nam omladinu Kronine, zna se da klime ne smrde, i ne pucketaju. :d
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Pa ne smrdi ni jedna na grejanjuSekiraš nam omladinu Kronine, zna se da klime ne smrde, i ne pucketaju. :d
Tange?Treba to nekad i da se opere da ne bude zuto![]()
Neka plastika zuti neka ne najverovatnije ima neke veze sa tipom.
Daiseikai-u 3 recimo zuti jedan deo dok je drugi beo (govorim o uredjajima 10-12 godina starim)
3% ?Ništa što malo hidrogena i sunca ne bi rešilo.![]()
Ljudi, kako se bese radi korekcija senzora na 12 luca klimi? Kad zadam 23 stepena u sobi je oko 25 stepeni. Mislim da je Nexteen postavio neko podesavanje ali ne mogu da nadjem.
Imaš u uputstvu detaljno, ne sećam se šta i kako.Ljudi, kako se bese radi korekcija senzora na 12 luca klimi? Kad zadam 23 stepena u sobi je oko 25 stepeni. Mislim da je Nexteen postavio neko podesavanje ali ne mogu da nadjem.
3% ?
Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről
[emoji106]Treba ti hidrogen u gelu, kao i PVC folija (sprecava da hidrogen ispari na Suncu). Baci pogled na youtube i postupak. A koliko se secam, najbolje je koristiti najjaci koji se moze naci u redovnoj prodaji...samo nemoj da te zbuni ako na nekom snimku naletis na nelogicno velike brojeve, jer to nisu procenti, tj bar ne u smislu u kom ih mi gledamo.
Zasto, samo smanji na 21cLjudi, kako se bese radi korekcija senzora na 12 luca klimi? Kad zadam 23 stepena u sobi je oko 25 stepeni. Mislim da je Nexteen postavio neko podesavanje ali ne mogu da nadjem.
Puno ste mi pomogli u izboru klime. Montirana je Fujitsu 12LUCA.
Radi grejanja razmisljam da ugradim jos neku. Prilozio sam crtez rasporeda prostorija sa dimenzijama. Molim Vas pogledajte i poslusao bih Vase predloge gde bi bilo pogodno i kakvu klimu ugraditi. Nisam vezan za neki konkretan brend i svi opstali proizvodjaci su u igri. Ovaj Fujitsu sam uzeo na vasu preporuku.
Imam 10cm stirodur izolaciju na svim spoljnim zidovima, kao i na tavanskoj ploci, PVC prozori i vrata. Grejanje centralno-podno ako zatreba pored klima, a kotao bih palio samo ako mora.
Pogledajte prilog 260554
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari