Šta je novo?

Kingdom Come: Deliverance

A i nije ni bitno, vest je stara, vec smo je pomenuli na prethodnoj strani . .

jos 5 sati, dostici ce mozda 1,1m , od 1,2 nista . .

Hvala, ispravljeno. :)

Zavrsilo se! Zaustavilo se na 1.106.301 :)
PS: Sad ocekujemo neki update :p

Dobro su prošli, tj. zaslužili su ovakvu kampanju.

Uzeše mi pare!!

Sad samo još dve godine do igranja...

Pa oni će praktično nastaviti s crowd funding pričom preko njihovog vebšopa, rekoše da će nastaviti sa stretch goals, tako da će ipak biti i boljih voiceover-a i ko zna čega još što budu smislili.

Igra će svakako definitivno ugledati svetlost dana, samo mi treba da ga dočekamo... :d

Gde se vidi velicina bitaka? Ako mislis na taj Kickstarter klip, to je isti video koji se vrti vec mesec dana, ili ja ne gledam dobro?

najbolje da je bethesda poznata po dobroj animaciji likova i dobroj borbi lol

[YOUTUBE]GK1ZZSPQdeM[/YOUTUBE]

Back on topic. Ne svidja mi se sto vec mesec dana od kraja KS kampanje ovi ljudi potpuno ignorisu sve backere. Koliko du azurni i aktivni biki tokom kampanje, toliko sad nisu. Red je da napises makar jedan update za mesec dana, bilo sta da se vidi na cemu rade . .

Kad sam prvi put video gameplay za ovu igru, ostao sam zakamenjen, sve je apsolutno vrhunsko, pogotvu me je odusevio odziv ljudi na kickstarteru, sto samo govori koliko ljudi deli isto misljenje, bice ovo opasna zezalica

Igra kida jos samo ako bi neko pustio neki torrent - link , sta god.. gde bi mogla da se "Download-uje" igrica tj. (probna verzija) bilo bi vrhunski. ;)
PS: mislim na - hack odnosno - crack varijantu. - No pay, neki bi rekli - No game, mada ja preferiram ovu prvu varijantu . Pa ako neko ima neku informaciju bilo bi lepo da je sheruje. :) Ja sam pokushavao da pronadjem ali bez uspeha za sad. Hvala unapred! .. Pozzz!! :D

Poslednja izmena:
nisam znao da je probna verzija bilo kome dostupna...

Ne postoji nikakav demo za narodne mase još uvek, to je neki bloat...

Covece, pa ovo treba da bude najsavrsenija igrica svih vremena :p

Well, this is going to be HUGE!

Meh, nije im neki update ali dobro, kontam da rade na "pozadinskim" stvarima pa i nemaju šta novo da prikažu još...

Nazad
Vrh Dno